Δέκα χρόνια CINEFIL (2010-2020)

 Δέκα χρόνια CINEFIL

Δέκα χρόνια στην αύρα του κινηματογράφου

2010-2020


Για μια ακόμα φορά φίλες και φίλοι βρισκόμαστε εδώ παρέα, περίπου στα μέσα του Νοέμβρη για να μετρήσουμε μια ακόμα επέτειο σε τούτο εδώ το δικτυακό σπιτικό.

Αυτή τη φορά είναι η Δέκατη! Ναι! Έγινε ....παιδί το μπλογκ. Και ξεκινάει για την ...προεφηβική του ηλικία. 

Να σας εκμυστηρευτώ ότι αυτήν την επέτειο, έτσι κι αλλιώς συμβολική καθώς κλείνουμε την πρώτη δεκαετία παρέα, αλλιώς ήθελα να την γιορτάσουμε. Με περισσότερα καλούδια, με κάτι διαφορετικό. Με δώρα και χαρές. 

Αντιλαμβάνεστε ότι με όλα αυτά που ζούμε, το ευτύχημα είναι ότι:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ!

Αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό αδέλφια. Και το πιο κρίσιμο. Στις μέρες μας, σημασία έχει να δηλώνουμε παρόντες, να δηλώνουμε μάχιμοι σε όλα τα επίπεδα, να εκφράζουμε το μεράκι και τη δημιουργικότητά μας. Εντάξει, καλύτερες μέρες θα έρθουν σίγουρα. Όχι βέβαια μόνες τους. Απαιτείται και το δικό μας "χεράκι" που έχει να κάνει με τη διεκδίκηση των δώρων της ζωής και των αξιών της.

Ο κινηματογράφος είναι η αγάπη μας, ένας χώρος έκφρασης, ίσως και ζωής στο φανταστικό, στο απωθημένο, στο υποσυνείδητο. Μια τέχνη που μιλάει στις καρδιές μας με το δικό της τρόπο δίνοντας μας ατέλειωτα ταξίδια σε κόσμους και βιώματα.


Είμαστε λοιπόν εδώ συντροφιά, με την 500ή ανάρτηση φίλες και φίλη!

Ταξιδεύουμε στον αθάνατο Ελληνικό κινηματογράφο, στην παγκόσμια σινεφίλ σκηνή. Πορευόμαστε τις δεκαετίες του χρόνου, τις σχολές και τα ρεύματα. Μένουμε στα είδη των ταινιών, στις αντιλήψεις. Στην αισθητική, στη μουσική, στα βιώματα. Σε κάθε είδους ανθρώπινο συναίσθημα. 

Μαθαίνουμε, διαβάζουμε, αναλύουμε, χαιρόμαστε, απολαμβάνουμε.

Όλα αυτά ΜΑΖΙ! 

Μια υπέροχη Σινεφίλ παρέα που δεν έχει μήτε κορεσμό μήτε όριο.


Στην αγαπημένη μας στατιστική αναφορά να πούμε ότι, μακράν, το πιο δημοφιλέστερο θέμα-ανάρτηση του blog ήταν:

Ένα ταξίδι στον ερωτικό αισθησιακό Ελληνικό κινηματογράφο που βαστά τα ...πρωτεία χωρίς να επιδέχεται ..αμφισβήτηση με 16,1 χιλιάδες αναγνώσεις. Βλέπετε το σινεμά, εκτός των άλλων, είναι και μια τέχνη ηδονοβλεπτική, όπου απογειώνει τις αισθήσεις και το ερωτικό ένστικτο.

Shailene Woodley: ορμητικά και λαμπερά στο κινηματογραφικό στερέωμα εξακολουθεί να διατηρεί κορυφαία θέση με 3,14 χιλιάδες αναγνώσεις για μια λαμπερή και νέα ηθοποιό.

"Η έβδομη μέρα της δημιουργίας" των Βασίλη Γεωργιάδη, Ιάκωβου Καμπανέλλη  ο Ελληνικός κινηματογράφος ...εκπροσωπείται επάξια με το υπέροχο αυτό κοινωνικό δράμα με 2,24 χιλιάδες αναγνώσεις.

Ελληνικός Κινηματογράφος: Δεύτεροι ρόλοι σε πρώτο πλάνο, Μέρος 1ο το Ελληνικό σινεμά καλά κρατεί με αυτήν την παρουσίαση του 1ου μέρους για τους δεύτερους ρόλους στην φιλμογραφία μας. Θέμα που τιμήθηκε με 2,54 χιλιάδες αναγνώσεις.

Την πεντάδα των πιο δημοφιλών θεμάτων κλείνει ένα λαμπερό αστέρι με Μεσογειακό αίμα, Μόνικα Μπελλούτσι: Αστέρια που λάμπουν με 1,34 χιλιάδες αναγνώσεις.


Θέλω να σας ευχαριστήσω, το λέω συνέχεια, για την συνεχή σας παρουσία εδώ. Για το χρόνο σας, την αγάπη σας, το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας σε όλον αυτόν τον όμορφο κόσμο.

Να πω ότι είναι πολύ σημαντικό, σε συνθήκες εγκλεισμού και περιορισμού, να μένουμε κοντά στον κινηματογράφο που μπορεί εύκολα να μπει στο σπιτικό μας, τόσο με μια προβολή όσο και με μια συμμετοχή σε ένα δικτυακό χώρο που μπορεί να δώσει το ερέθισμα για όλο αυτό.

Να σας πω επίσης κάτι σημαντικό. Μην παραμελείτε τα δικτυακά σας μπλογκ προς χάριν των social media. Δεν είναι δυνατόν να μπορούμε να εκφραστούμε μονόπλευρα από εκεί καθώς χάνουμε προσωπικούς χώρους δημιουργίας, χώρους τέχνης, ανθρωπιάς, μέσα από τους οποίους διαμορφώνουμε μια μεγάλη σημαντική αλυσίδα ανθρώπων και σχέσεων. Να το θυμάστε αυτό!

Κλείνοντας να σας ετοιμάσω ΠΡΟΣΕΧΩΣ για ένα θέμα που θα ανέβει εδώ στο μπλογκ.

Για πάρτε μια ιδέα!


Ένας κινηματογραφικός θρύλος, ένας σκοτεινός "σούπερ-ήρωας" δοσμένος με την αισθητική δύο τεράστιων κινηματογραφιστών. Των TIM BURTON και CHRISTOPHER NOLAN.

Και, σε αυτό το θέμα, σας καρτερά μια όμορφη έκπληξη που έχει να κάνει με την προετοιμασία και παρουσίασή του. Θα την δείτε στην πράξη! Spoiler δεν κάνω....



Προχωράμε λοιπόν φίλες και φίλοι.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μια αγκαλιά συναισθήματα που δεν ανταλλάσσονται με τίποτα πιστέψτε με.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς




Σχόλια

  1. Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια; Σαν εχθές μου φαίνεται.
    Χρόνια πολλά να τα εκατοστίσει το μπλοκ και εσύ καλέ ευγενικέ μου φίλε!!
    Καλή Κυριακή φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασαν και περνάνε Βιργινία μου. Μάλλον εμείς περνάμε μέσα σ' αυτόν. Όλα αυτά τα χρόνια ήσουν και είσαι εδώ. Και σε ευχαριστώ με την καρδιά μου για αυτή τη συμπόρευση.

      Διαγραφή
  2. Γιάννη μου χιλιόχρονο το blog σου! Να είσαι πάντα καλά, να γράφεις, να μας προτείνεις, να μας μαθαίνεις!
    Εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί αξίζει στο μεράκι σου!
    Και ναι! Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εδώ όλοι μαζί, όλοι καλά!
    Αν βέβαια, εν όψει γενεθλίων, μπορώ να ζητήσω κέρασμα, θα ήθελα τον άλλο μήνα να έχεις και xmas προτάσεις ταινιών!!!
    Διότι μάλλον έχω θέμα διαχείρισης και ποτέ δε μου φτάνουν χαχαχαχα
    Τέλος, με βρήκε απόλυτα σύμφωνη ο επίλογος σου! Επειδή το blogging είναι πολύ δημιουργική έκφραση θεωρώ κι εγώ σοφό, να μην τα αμελήσουμε μπροστά στην ευκολία των άλλων social media!
    Σου στέλνω πολλά εορταστικά φιλιά και τις καλύτερες ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, καλό μου κορίτσι. Εγώ είμαι αυτός που θα σου ζητήσω να μας κάνεις εδώ μια παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων ταινιών. Το έχουμε ανάγκη και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις επιλογές σου.
      Όπως λέω, το ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι μαζί. Να πορευόμαστε, να νιώθουμε την ομορφιά στο μοίρασμα και στη δημιουργία.
      Το μπλογκινγκ είναι έργο τέχνης καλή μου. Τα social media είναι απλά ένας τοίχος εκτόνωσης και παρουσίασης έργων. Η διαφορά είναι τεράστια. Άλλωστε, εδώ γνωριστήκαμε, εδώ ανδρωθήκαμε, εδώ θα πορευτούμε.
      Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη μου χρόνια πολλά για αυτό το όμορφο μπλογκ που μας κρατάει παρέα.
    Με ψαγμένες παρουσιάσεις και αφιερώματα μας οδηγείς σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι μοναδικό, πολλές φορές μας οδηγείς και σε μια δεύτερη θέαση ταινίας με διαφορετικούς όρους.
    Με τις προτάσεις σου μας κάνεις να ανακαλύψουμε ξανά ή για πρώτη φορά όμορφες και ποιοτικές ταινίες.
    Τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, αγαπητέ φίλε και συνοδοιπόρε. Ειλικρινά σε ευχαριστώ για τα λόγια, την παρουσία, τη συμμετοχή σου. Για μένα είναι και ουσιαστική και δημιουργική. Προχωράμε όσο μπορούμε ανιχνεύοντας τη μαγεία της αγαπημένης μας τέχνης. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  4. Να τα κάνεις...ατελείωτα! Φίλε μου Γιάννη σκέψου τι θα ήμασταν χωρίς την μαγεία του κινηματογράφου. Πόσες φορές πήραμε "μέρος" σε περιπέτεια, δράμα, κωμωδία, τρόμο, όνειρο φαντασίας. Περιμένω τα καινούργια που είναι όπως ξέρεις αγαπημένα. Χρόνια Πολλά λοιπόν στο...παιδί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου φίλη, καλλιτέχνιδα, σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου και τη συμπόρευσή σου όλα αυτά τα χρόνια. Ναι συνεχίζουμε όσο μπορούμε με τη μοναδική μας αυτή αγάπη. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  5. Γιάννη μου, οι ευχές μου θα σε συνοδεύουν διαρκώς σ' ό,τι οραματίζεσαι και δημιουργείς. Έχεις μπει για τα καλά στις ζωές μας και βλέπουμε μέσα απ' τα δικά σου μάτια, ταινίες-σταθμούς. Έμαθα πολλά πράγματα κοντά σου, απόκτησα μια πιο κριτική ματιά για τη βιομηχανία του θεάματος και αναθεώρησα κάποια στερεότυπα που είχα στην επιλογή ταινιών. Κι αν κάτι είναι που σε κάνει ξεχωριστό και ιδιαίτερα δημοφιλή στη μεγάλη μας παρέα, είναι το ήθος και η ευγένειά σου. Οι γνώσεις σου που δεν τσιγγουνεύεσαι να τις μοιράζεσαι, η μελέτη και το πάθος σου για το σινεμά, αλλά και οι μερακλίδικες παρουσιάσεις σου που αναλύουν καρέ-καρέ μια ταινία, για να γίνονται όλα κατανοητά, ακόμα και στους πιο αδαείς εξ ημών.
    Να είσαι πάντα καλά βρε Γιάννη και να σε χαιρόμαστε όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, αγαπημένη μου φίλη. Τι να πω για τα λόγια σου. Τιμή για μένα και περαιτέρω έναυσμα και ευθύνη να σταθώ όσο μπορώ καλύτερα κοντά σας. Είναι σημαντικό για μένα. Το σινεμά και ο κόσμος του είναι μια εμμονή. Ένα παράθυρο στη φαντασία, μια δραπέτευση από την πραγματικότητα σε διαφορετικούς εναλλασσόμενους κόσμους. Σε ευχαριστώ για κάθε σου παρουσία.

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά στο πρωτότοκό σου. Από την αρχή σε παρακολουθούσα και τόσα χρόνια δεν έχεις χάσει τη διάθεση να παρουσιάζεις αναρτήσεις -σταθμούς για τον κινηματογράφο που τόσο αγαπάς και έκανες και εμάς γνώστες ταινιών και αρχών του σινεμά.
    Να σαι καλά να γράφεις, να κανακεύεις το μπλογκάκι σου και να σε καμαρώνουμε κι εμείς από κοντά. Ναι όλοι μαζί, αυτό μετράει. Απουσίες δεν μετράμε, ξέρουμε ότι όλοι είναι καλά κι ας είναι στα άλλα μέσα δικτύωσης.
    Μια όμορφη παρέα είμαστε εδώ και είσαι πρωταγωνιστής.
    Χαίρομαι κι εγώ με τις επιτυχίες σου. Το αξίζεις
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, από την εποχή του "Κήπου" σου πορευόμαστε μαζί αντάμα σε αυτές τις διαδρομές. Θυμάσαι; Μεγάλες και μικρές, όλες αυτές οι στιγμές συνθέτουν αυτή μας τη σχέση εδώ. Σχέση στήριξης, αγάπης, εκτίμησης και πάνω απ όλα έκφρασης αγαπημένη μου φίλη. Ειλικρινά σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα όσα χρόνια. Προχωράμε λοιπόν μπροστά.

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά στο υπέροχο αυτό βλογ σου!
    Να είσαι καλά να το βλέπεις που θα μεγαλώνει πάρα, πάρα, πάρα πολύ ακόμα!
    Να το χαίρεσαι κύριε Πιτ μου και να το χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρτίστα μου, μια ...αρτίστα της σκηνής δεν μπορεί να λείπει από εδώ. Καλώς όρισες Κυρά μου. Σε ευχαριστώ πολύ για κάθε σου παρουσία και κύρια για το άρωμα που μεταφέρεις πάντα κοντά μας. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  8. Καλέ έκλεισε τα 10 το παιδάκι σου? Πω πω ολόκληρος άντρας (ή δεσποινίδα αν προτιμάς). ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ στο μπλογκοσπιτάκι σου. Να είσαι πάντα καλά φίλε Γιάννη και να χαιρόμαστε να διαβάζουμε τα όμορφα αφιερώματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ έκλεισε Μία μου, σήμερα! Κόβω τούρτα και κόπιασε. Τι να σου πω, ας όψεται ο κορονοϊός γιατί με άλλο τρόπο πιο πανηγυρικό ονειρευόμουνα να γιορτάσουμε αυτήν την επέτειο. Μην περάσει έτσι αβλεπί. Τέλος πάντων. Ας είμαστε καλά κατά βάση και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ που δεν έχεις λείψει στιγμή από κοντά μου εδώ. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  9. Χρόνια του πολλά Γιάννη, να γνωρίσει δόξες και τιμές, να μας προσφέρει ονειρεμένα ταξίδια μέσα από φιλμ νοσταλγικά ή άγνωστα, πάντα επιλεγμένα με το καλύτερο κριτήριο. Μέσα απ’ τη δική σου ματιά οι επιλογές σου να ομορφαίνουν τον κόσμο μας, με σεβασμό, με στοχασμό, με τόλμη και κυρίως βαθιά αγάπη για την ουσία του κινηματογράφου. Να είσαι καλά Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου καλησπέρα σου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ, παρούσα, συμμέτοχος, συμπαραστάτρια σε αυτήν την προσπάθεια. Ταξιδεύουμε παρέα στον κόσμο του κινηματογράφου. Με τα δικά μας όνειρα και παραστάσεις. Από την καρδιά μου να είσαι καλά καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  10. Δέκα χρόνια;; Τι λες τώρα!
    Πολύχρονος ο κινηματογραφοχώρος σου Γιάννη μου
    πάντα με αυτά τα υπέροχα αφιερώματα που μόνο εσύ
    ξέρεις να κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, καλή μου φίλη. Σε ευχαριστώ πολύ για των λόγων σου και των ευχών σου τη ζεστασιά. Εδώ είμαστε. Παρέα. Συνοδοιπόροι και οραματιστές. Να έχεις πάντα ζεστασιά και χαμόγελο στην καρδιά σου.

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Γιάννη και σου εύχομαι αυτή η υπέροχη δουλειά που κάνεις εδώ, να την συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Έμαθα πολλά από τις αναρτήσεις του ΣΙΝΕΦΙΛ, είδα καταπληκτικές ταινίες που χάρη σε σένα γνώρισα, και ασφαλώς , το κυριότερο, έχεις φτιάξει έναν μοναδικό διαδικτυακό οδηγό γι΄ αυτούς που αγαπούν την 7η Τέχνη. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη μου καλησπέρα αγαπητέ φίλε.
      Χαίρομαι που είσαι κοντά μου και κοντά μας. Φίλος γνώριμος εδώ και χρόνια από τις παλιές γειτονιές. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή, τη στήριξη και την ενθάρρυνσή σου. Προχωράμε μαζί. Την καλησπέρα μου

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή μου ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά Γιάννη μου!!
    Να χαίρεσαι το πνευματικό σου δημιούργημα που μας χάρισε μέχρι τώρα τόσες όμορφες αναγνώσεις, τόσα νοερά ταξίδια και μας ξύπνησε αναμνήσεις από όμορφες εποχές.
    Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας μαγεύεις με τις ενδιαφέρουσες προτάσεις σου. Να συνεχίσεις, όπως εσύ ξέρεις άψογα να κάνεις.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου,
      συνοδοιπόρισσα από τα παλιά εκείνα πρώτα χρόνια του Παθ. Έχουμε ζήσει εδώ μύριες όσες στιγμές δημιουργίας, εμπνεύσεων και θεμάτων. Έχω να σε ευχαριστήσω απ την καρδιά μου για κάθε σου συμμετοχή, κάθε σου στήριξη και ενθάρρυνση σε αυτή τη μεγάλη πορεία. Μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για το σινεμά και τη ζούμε εδώ.
      Ας είμαστε όλοι καλά. Τα φιλιά μου κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  14. Για φαντάσου δέκα χρόνια.... Δέκα χρόνια όμορφα να μας ταξιδεύεις μέσα από όλες τις ταινίες και τα αφιερώματα, σε πανέμορφους κόσμους ποτισμένους με αναμνήσεις! Γιάννη μου να το χαίρεσαι το παιδάκι σου κι εμείς μαζί σου για πολλά πολλά χρόνια ακόμααααα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου, αγαπημένη μου φίλη,
      είσαι εδώ χρόνια ολάκερα. Με την παρουσία, τη συμμετοχή αλλά το κυριότερο τη στήριξη και την αύρα των συναισθημάτων σου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς. Συνεχίζουμε καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  15. Α, τι διαβάζω Γιάννη, το πρωτότοκό σου blog έχει γενέθλια. Και σημαντικά, αφού κλείνει δέκα χρόνια δημιουργίας και προσφοράς χαράς. Χρόνια Πολλά!
    Εύχομαι στο Cinefil να συνεχίσει να μας ταξιδεύει στη μαγεία των κινηματογραφικών ταινιών με το δικό του μοναδικό -και προσιτό, το τονίζω αυτό- τρόπο. Με πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Προσωπικά, χάρηκα πολύ το θέμα "δεύτεροι ρόλοι σε πρώτο πλάνο". Έτσι, να αναγνωρίζεται η συμβολή όλων των συντελεστών - αποτελούν κομμάτι της ιστορίας.
    Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα ξεχάσουμε τι σημαίνει κινηματογραφική αίθουσα, ποπκορν γλυκό ή αλμυρό για παρέα, πρώτο ραντεβού με μυστήριο και σασπένς. Τι ωραία που ήταν στις μεγάλες αίθουσες με τις τεράστιες οθόνες - λες και ήσουν μέσα στη σκηνή που έβλεπες..
    Και πάλι, Χρόνια Πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σου Τζοάννα μου,
      δυστυχώς οι τρέχουσες συνθήκες μας οδηγούν να ξεχάσουμε τις κινηματογραφικές αίθουσες, όσοι βέβαια τις τιμούσαν με τις επισκέψεις τους. Δεν πειράζει. Θα μετατρέψουμε, όσο γίνεται, τους προσωπικούς μας χώρους σε αίθουσες προβολής και εκεί θα συναντηθούμε με την αγάπη μας επί της οθόνης.
      Μου άρεσε ο όρος σου "πρωτότοκο blog" Τζοάννα μου. Πολύ επιτυχημένος και γεμάτος όμορφο χιούμορ. Χαίρομαι ειλικρινά που νιώθεις ότι ο τρόπος επαφής μου με σας διατηρεί προσιτό και φιλικό τρόπο.
      Οι δεύτεροι ρόλοι στο σινεμά ξέρουμε ότι είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Καμία κινηματογραφική δημιουργία δεν στέκεται μόνο στα λαμπερά και πρώτα ονόματα. Η σχέση όλων είναι παζλ αρμονικό.
      Καλή μου φίλη, είμαι ευτυχισμένος με την παρουσία σου εδώ τόσο ολόψυχα και απλόχερα. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  16. Δέκα χρόνια στην αύρα του κινηματογράφου!
    Αυτό ακριβώς Γιάννη, και θα σου ευχηθώ να
    τα εκατοστήσει! Γράφε να μαθαίνουμε! 😉
    Καλό καραντινάτο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, αγαπημένη μου φίλη. Σε ευχαριστώ πολύ. Είσαι χρόνια κοντά μου σε αυτές τις σινε-αναζητήσεις μας και έχουμε μοιραστεί πάρα πολλές όμορφες στιγμές. Απ την καρδιά μου το καλύτερο. Όμορφο Σ/Κ να έχεις.

      Διαγραφή
  17. Να τα εκατοστήσεις Γιάννη! μας είσαι πολύτιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Κώστα, ειλικρινά σε ευχαριστώ. Να είσαι καλά και να έχετε υγεία όλοι σας. Την καληνύχτα μου.

      Διαγραφή
  18. Πολλές πολλές ευχές για μακροημέρευση , δημιουργία , έμπνευση στο μπλογκ και στο δημιουργό johnpit ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! Υγεία , ευτυχία !! Να ζήσετε !!
    Απολαμβάνουμε τις δημιουργίες της έβδομης τέχνης , πληροφορούμαστε για τις νέες ταινίες και τα ρεύματα , τις τάσεις της εποχής . Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον dhmioyrg;o johnpit , η αγάπη και το μεράκι να είναι πάντα ισχυρές δυνάμεις κινητήριες μηχανές του cinefil . Πολύχρονοι να έχετε ένα όμορφο ζεστό σ-κ ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή μου αγαπητή μου φίλη. Δεν έλειψες ποτέ όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας και διαδρομής μας στον κόσμο των blogs. Από την παλιά κοινότητα μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ απ την καρδιά μου για κάθε σου παρουσία και συμμετοχή. Να είσαι καλά και εσύ και η οικογένειά σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ