SHAILENE WOODLEY: Ορμητικά και Λαμπερά στο Κινηματογραφικό Στερέωμα

Φίλες και Φίλοι
στα πλαίσια της παρουσίασης εδώ στο CINEFIL "πορτραίτων" ΝΕΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ,
σήμερα παίρνει τη σκυτάλη μια ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, που ήδη έχει μαγέψει το κριτικό κοινό και τους φίλους του Κινηματογράφου.
Κυρίες και Κύριοι, σας παρουσιάζουμε την:

SHILENE WOODLEY



Γεννημένη στις 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 1991 στο SIMI VALLEY, CALIFORNIA, USA
σήμερα διανύει τα 23 της χρόνια, φορτωμένη με τις πολύ μεγάλες μέχρι σήμερα επιτυχίες της, τη λάμψη της Νιότης και το τεράστιο υποκριτικό της ταλέντο, γεγονός που μας έχει κάνει να την αγαπήσουμε, να την θεωρήσουμε ως ένα από τα γλυκύτερα νεανικά πρόσωπα της Κινηματογραφικής τέχνης στις μέρες μας.

Η Μητέρα της LORI, είναι συμβουλος σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης και ο πατέρας της LONNIE είναι στέλεχος επίσης της εκπαίδευσης.
Έχει ακόμα έναν νεαρό αδελφό, τον TANNER.
H ΚΑΡΙΕΡΑ της SHILENE ξεκινάει μόλις στα 4 της χρόνια (!!!) στο χώρο του παιδικού modeling. Στα 15 της χρόνια οι γονείς της χωρίζουν και η ίδια αντιμετωπίζει με την υγεία της πρόβλημα σκωλίωσης.
Έκτοτε ξεκίνησε σκληρό αγώνα να θεραπεύσει το πρόβλημά της. Πριν ξεκινήσει την πρώτης εμφάνιση στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, αφού τελείωσε το Γυμνάσιο στη γεννέτειρά της, μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Ν. ΥΟΡΚΗΣ για σπουδές εσωτερικού σχεδίου. 

 



ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ της ΚΑΡΙΕΡΑΣ της
Το 2002, σε ηλικία 11 μόλις ετών, κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις σειρές: "WITHOUT A TRACE" & "THE DISTRICT".
Το εξαίρετο ταλέντο της κέντρισε την προσοχή των διοργανώσεων και γίνεται ΥΠΟΨΗΦΙΑ για τοYOUNG ARTIST AWARD (YAA) στην κατηγορία "ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ" και στην κατηγορία "ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ" για το ρόλο της στο "A PLACE CALLED HOME" υποδύοντας την CALIFORNIA FORD.
Στις επίσης πρώτες τηλεοπτικές της εμφανίσεις παίζει την KAITLIN COOPER στο "O.C." και εμφανίζεται σαν FELICITY MERRIMAN στην σειρα:  "FELICITY: AN AMERICAN GIRL ADVENTURE" για τον οποίο ρόλο πάλι καθίσταται ΥΠΟΨΗΦΙΑ για ΝΕΑΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.
Η Καριέρα της στην τηλεόραση συνεχίζεται ανοδικά με τη συμμετοχή της στις σειρές:
"CROSSING JORDAN",  "EVERYBODY LOVES RAYMOND",  "MY NAME IS EARL",  "CSI", "CLOSE TO HOME"
Το 2007 είναι μια εξαίρετη χρονιά για την αναγνωρισιμότητά της καθώς πέραν από τη συμμετοχή της στην εξαίρετη σειρά "CSI" εμφανίζεται και στην πασίγνωστη σειρά "COLD CASE" στο ρόλο της SARAH GUNDEN μόλις στα 16 της χρόνια....!!!


Επίσης πολύ γνωστή και άκρως επιτυχημένη είναι η συμμετοχή της στη σειρά ABC FAMILY   "THE SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER" στο ρόλο της AMY JUERGENS, μια νεαρή 15χρονη εφηβη που ξαφνικά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ πραγματικά ερμηνεία που αναδεικνύει περαιτέρω το ταλέντο της. 


Το 2011 θα είναι για την νεαρή SHAILENE έτος σταθμός στην μέχρι τώρα καριέρα της:
Η ΠΡΩΤΗ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σε θέση μάλιστα παρακαλώ Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ.
Ο Σκηνοθέτης ALEXANDER PAYNE, την επιλέγει σαν ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ του στην συγκλονιστική ταινία του:
"ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ"  


Στο πλάι του GEORGE CLOONEY μαζί με την μικρή AMARA MILLER και τον επίσης νεαρό NICK KRAUSE, η SHAILENE WOODLEY πραγματικά αφήνει ΑΦΩΝΟ το Κινηματογραφικό κοινό με μια ερμηνεία ζωής και έκφρασης.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ που της δίνει αμέσως ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ (!!!) καθώς και 12 ΒΡΑΒΕΙΑ(!!!) γεγονός πρωτοφανές για πρωτοεμφανιζόμενο Ηθοποιό του Κινηματογράφου.
Το ΚΟΙΝΟ την αποθεώνει και θεωρείται η πιο όμορφη και σημαντική ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ για το 2012.
Η Ίδια επίσης θεωρείται ΕΝΑ από τα 55 ΠΡΟΣΩΠΑ "YOUNG HOLLYWOOD ISSUE" του περιοδικού NYLON MAGAZINE.


To 2013 έρχεται η επόμενη μεγάλη της επιτυχία. Πρωταγωνιστεί στο ρόλο της AIMEE στην ρομαντική δραματική comedy του JAMES PONSOLDT  "THE SPECACULAR NOW" μαζί με τον MILES TELLER



Το 2014 έρχεται η επόμενη εμφάνισή της. Είναι η σειρά για ένα ΘΡΙΛΛΕΡ αυτή τη φορά. Πρωταγωνιστεί μαζί με την EVA GREEN & CHRISTOPHER MELONI στο δραματικό θρίλλερ του GREGG ARAKI   "WHITE BIRD IN A BLIZZARD"
Ένα ανεξάρτητο φίλμ που υποδύεται μια νεαρή γυναίκα της οποίας η ζωή παρασύρεται στην μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας της. 


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ

Τα επόμενα Κινηματογραφικά σχέδια-βήματα για την Εξαίρετη νεαρή Αμερικανίδα είναι ήδη έτοιμα.
Μέσα στο 2014 έχουν προγραμματιστεί οι εξής συμμετοχές της στις ταινίες που αναφέρονται:

"DIVERGENT"
Η Ρομαντική περιπέτεια δράσης του NEIL BURGER θα βρεί την SHAILENE να πρωταγωνιστεί με τον THEO JAMES και την KATE WINSLET
Το φιλμ αναμένεται για το ΜΑΡΤΗ του 2014



"THE FAULT IN OUR STARS"
Ο JOSH BOONE γυρίζει στη μεγάλη οθόνη την ομώνυμη Νουβέλα του JOHN GREEN στην οποία η SHAILENE WOODLEY θα πρωταγωνιστεί στο ρόλο της HAZEL GRACE με τους ANSEL ELGOT, NAT WOLFF, WILLEM DAFOE, LARA DERN
Ένα πραγματικά έξοχο ερωτικό δράμα. Ο Συγγραφέας αναφέρει για την WOODLEY: "Υπήρχαν πολλές όμορφες ακροάσεις για το ρόλο της HAZEL αλλά η μεγάλη αγάπη της SHAILENE για το βιβλίο και η κατανόηση που έδειξε για την κύρια ηρωίδα με ξεσήκωσε πραγματικά".
Το φιλμ θα ανέβει σε πρεμιέρα τον Ιούνη του 2014.



Επίσης υπάρχουν ακόμα δύο ταινίες για το 2015 και 2016 στις οποίες καλείται να παίξει τον πρωτεύοντα γυναικείο ρόλο.
Και οι δυο είναι βασισμένες σε Νουβέλες της VERONICA ROTH

  • 2015  "INSURGENT" Ρομαντική ταινίδα δράσης επιστημονικής φαντασίας 
  • 2016 "ALLEGIANT" επίσης ανάλογης κατηγορίας.

Αυτό ειναι λοιπόν το ΕΞΑΙΡΕΤΟ και ΛΑΜΠΕΡΟ ποιοτικό κορίτσι που έχει μπεί "φουριόζα" και με εκπληκτικό τρόπο στον Κόσμο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ όχι μονάσα στα στενά όρια του HOLLYWOOD αλλά έχει κερδίσει κοινό, διοργανώσεις και κριτικούς σε ολάκερο τον κόσμο.
Ευχόμαστε νεαρά παιδιά, μορφές φρεσκάδας και έκφρασης να αναδεικνύονται και να στολίζουν τον κόσμο της ΤΕΧΝΗΣ.



ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Το να κατέχεις 17 ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ και ακόμα να έχεις 27 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣστην Ηλικία αυτή, τότε δεν νομίζω να χρειαζόμαστε καλύτερη πιστοποίηση για την Αξία και το υπόβαθρο της Νεαρής Ηθοποιού.
Στα βραβεία της κοσμούν ανάμεσα σε όλα:
Υποψηφιότητα για ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ 2012 στους "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" καλύτερης Ηθοποιού Υποστηρικτικού ρόλου
ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2012 για καλύτερη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Γυναικείας Ηθοποιού
ΒΡΑΒΕΙΟ WOLYWOOD FILM FESTIVAL 2011 στην ταινία "ΑΠΟΓΟΝΟΙ"
BΡΑΒΕΙΟ MTV 2012 για την ταινία "ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ"

Ένα νεαρό κορίτσι που πράγματι έχει πάρα μα πάρα πολλά να προσφέρει αν συνεχίσει στο ίδιο σοβαρό μοτίβο.  

Σχόλια

  1. εξαιρετική την πρωτο είχα δει στους απογόνους ναι !!!! και στο the spectacula now με αυτόν τον νεαρό που παλι μαζί παίζουν στο divergent και εβλεπα προχτές και το δεύτερο μου αρέσει πάρα πολύ ειχα διαβάσει τα βιβλία !! ευχομαι να παει μπροστά δεν ξέρω έχει κατι θετικό !!! μπράβο γιαννη φίλε μου δεν την είχα δει την ανάρτηση !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετική Νικόλα πραγματικά και το αξίζει. Την είχα πρωτοδεί στους "ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" και είχα συγκλονισθεί. Πολύ ταλέντο και εύχομαι να ανέβει. Ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε μου.

      Διαγραφή
  2. The jacket of the season for me has to be the Bomber Jacket. i love this jacket so much!!! I always get questions where i get it from and I'm glad to get it from Famous movie jackets. They have huge variety of leatherjackets, Shailene Woodley Spiderman, movies jackets and lots of more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ