ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΡΟΛΟΙ σε ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ (Μέρος 8ο)

Επαναφορά σήμερα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Στο Θέμα των Δεύτερων Ρόλων που άφησαν Ιστορία στο πέρασμά τους από τον Ελληνικό Κινηματογράφο
Άντρες και Γυναίκες, μεγάλοι Ηθοποιοί, που προσέφεραν τον εαυτό τους, μέσα απόΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ, χαρίζοντας στο Οικοδόμημα του Ελληνικού Κινηματογράφου που αγαπήσαμε και αγαπάμε, την αναγκαία υποδομή και πλάτος στην ποιότητά του.

Σήμερα προχωράμε στο 8ο μέρος του σχετικού μας θέματος

ΑΡΗΣ ΜΑΛΛΙΑΓΡΟΣ:  Ο Αξέχαστος Ώριμος Μποέμ του Ελληνικού Κινηματογράφου

Ποιος μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον ΑΡΗ ΜΑΛΛΙΑΓΡΟ, τον εξαιρετικό και αεικίνητο αυτό ώριμο γοητευτικό άντρα που ενσάρκωνε με τρόπο απαράμιλλο και εντυπωσιακό τον Μποεμ της εποχής και των κύκλων της ;
Μορφή εκπληκτική, παρουσία ερμηνείας με αέρα μεγάλου Ηθοποιού διέπρεψε σε μια σειρά ταινίες και εμφανίσεις
17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1895-18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 1984
Γεννήθηκε στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, έφυγε σε ηλικία 89 ετών, πλήρης ημερών.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καρριέρα σαν ΤΕΝΟΡΟΣ. Σπούδασε ΜΟΥΣΙΚΗ και ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο ΩΔΕΙΟ ΛΑΤΝΕΡ και στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
Η Πρώτη του καρριερα ήταν φυσικά στο ΘΕΑΤΡΟ στο οποίο διέπρεψε σε εμφανίσεις από το 1914 ("ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ") ως το 1950.
Εμφανίζόταν κλασικά σε δεύτερους ρόλους υποστηρίζοντας χαρακτήρες είτε αριστοκράτη, είτε Μποέμ γοητευτικού ώριμου Κυρίου.

Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ έχει 28 εμφανίσεις σε ταινίες, αρχής γενομένης το 1917 στην ταινία "Ο ΑΝΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ" του ΔΗΜΟΥ ΒΡΑΤΣΑΝΟΥ και τελευταία στην ταινία  "Η ΑΛΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΩΡ" το 1972 του ΤΑΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Τον απολαύσαμε πραγματικά και μοναδικά σε εμφανίσεις του, ανάμεσα στις άλλες, στις ταινίες:

"Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ", "Ο ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ",  "Η ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ",  "ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ",  "ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ",  "ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ",  "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ",   "ΔΙΠΛΟΠΕΝΝΙΕΣ",  "ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ" 


ΘΑΝΟΣ ΤΖΕΝΕΡΑΛΗΣ:  Ένας επιβλητικός Κύριος στον Ελληνικό Κινηματογράφο


Ένας ακόμα Ηθοποιός που τίμησε με πάρα πολλούς ρόλους το οικοδόμημα του Ελληνικού Κινηματογράφου.
Βλοσυρός, αυστηρός, τον απολαύσαμε σε ρόλους πολλές φορές Αστυνομικού εποχής είτε αυστηρού Πατέρα.

Γεννήθηκε το 1910 και Πέθανε στις 5 Μάρτη 1989 σχετικά νωρίς στα 79 του χρόνια.

Σπούδασε και αυτός στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και μάλιστα η καρριέρα του ξεκίνησε σανΒΑΘΥΤΟΝΟΣ.
Δούλεψε πολύ στην ΟΠΕΡΑ και ήταν μέλος στο Κ.Θ.Β.Ε. με πλούσια θητεία στο ΘΕΑΤΡΟ.


Στην προσωπική του ήταν πάρα πολύ σοβαρός, σεμνός και μετρημένος άνθρωπος. Είχε μια κόρη από το γάμο του.
Ποτέ του δεν προκάλεσε τη δημοσιότητα, προτίμησε να φύγει στην αφάνεια.
Πόσο ΠΙΚΡΟ για έναν ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ που με τη θέλησή του έφυγε ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣαπό τους συνάδελφούς του αφού στην κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο δεν παρίστατο κανείς....!

Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ξεκινάει το 1949 στην ταινία "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" του ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΦΟΡΟΥ και τελειώνει το 1975 στην ταινία του ΤΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ  "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"
26 Χρόνια προσφοράς στον Κινηματογράφο, πήρε μέρος σε 31 ταινίες.

Χαρακτηριστικά τον θυμόμαστε, ανάμεσα στις άλλες, στις:

"ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ",  "ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ",  "ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 39",  "ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ" ,  "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΕΚΤΟΥ",  "ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ",  "ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ"


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΣΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:  Ένας λεπτεπίλεπτος καλομαθημένος Ζεν Πρεμιέ στον Ελληνικό Κινηματογράφο


Μορφή και Πρόσωπο γλυκό, τρυφερό, λεπτεπίλεπτο, σε ρόλους "κακομαθημένου" νεαρού τίμησε με το παραπάνω τον Ελληνικό Κινηματογράφο και χάρισε άφθονο γέλιο στις δεκαετίες που τον ζήσαμε και τον απολαύσαμε.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1924 και έφυγε στις 10 Φλεβάρη 1998, σε ηλικία 74 ετών μετά από μακρά ασθένεια.
Κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο.

Δούλεψε αρκετά στο ΘΕΑΤΡΟ δίπλα στο θίασο του μεγάλου ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΝΤΗΡΗ με πρώτη εμφάνισή του το 1951 στο έργο του ΓΚΑΙΤΕ  "EDMOND"


η Θητεία του στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ξεκινάει το 1957 στην ταινία του ΚΡΙΣΤΟ ΦΡΑΝΚΟ"ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" και τελειώνει το 1997 στην ταινία του ΚΩΣΤΑ ΖΥΡΙΝΗ  "ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ"

40 ολάκερα χρόνια συμμετέχει σε 43 Ταινίες.

Αξέχαστος ο ρόλος του ως "ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΙΑΣ" στην θρυλική "ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ" το 1964 του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ.

Ανάμεσα σε όλες  τον απολαύσαμε στις ταινίες:  "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ",  "ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ",  "ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ",  "ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ",  "ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ",  "ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ",  "ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ",  "ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ" και "ΘΑΝΑΣΗ ΣΦΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ" στις πολιτικές ταινίες του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.


ΖΩΗ ΦΥΤΟΥΣΗ:  Μια ηθοποιός ...Τραγουδίστρια


Μια σεμνή και διακριτική παρουσία στο χώρο του Ελληνικού Κινηματογράφου η ΖΩΗ ΦΥΤΟΥΣΗ, που στην ουσία είναι καθιερωμένη σαν ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ.
Γεννήθηκε στις 4 Σεπτέμβρη 1933 στη ΧΙΟ όπου και μεγάλωσε. Δούλεψε σε όλατ α μεγάλα είδη του ΘΕΑΤΡΟΥ από ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ μέχρι ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.
Επίσης τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους Έλληνες Συνθέτες
Ποιος δεν θυμάται το θρυλικό τραγούδι:   "ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ"  του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ δούλεψε σε άπειρους δεύτερους ρόλους και εμφανίσεις. Ξεκίνησε το1952 στην ταινία "ΖΑΪΡΑ" του ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥ και κλείνει τον κύκλο της το 2006 στην ταινία "ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ" του ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
54 χρόνια, πάνω από μισό αιώνα προσφοράς, σε 29 ταινίες.

Χαρακτηριστικές συμμετοχές της στις ταινίες:  "ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ",  "ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚ",  "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ΟΥ",  "ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ",  "ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"


ΡΙΑ ΔΕΛΟΥΤΣΗ:  Η Εκρηκτική star της Εποχής


Πάμε σε μια ακόμα Γυναικεία παρουσία στους ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ της χρυσής εποχής του Κινηματογράφου μας.
Στην ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ εμφανισιακά παρουσία μιας καλής ηθοποιού που με πολλές συμμετοχές έμεινε στις δικές μας παραστάσεις σε αυτό που καλούμε Ελληνικό Κινηματογράφο.

Γεννήθηκε στις 11 Φλεβάρη 1944 στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ από Μητέρα Ελληνίδα και Πατέρα Ιταλό.
Με καλλιτεχνικές ρίζες από τα εφηβικά της χρόνια ξεκίνησε να διαπρέπει στο θέατρο. Σπόυδασε στη σχολή θεάτρου ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ υποκριτική και θεατρολογία με δασκάλους πολύ μεγάλα ονόματα της τέχνης

Η Θητεία της στο ΘΕΑΤΡΟ είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ και γενικά το πλατύ κοινό έχει μια λαθεμένη εικόνα για την ΡΙΑ ΔΕΛΟΥΤΣΗ απόρροια των ρόλων και της σκοπιμότητας που μέσω αυτών υπηρετήθηκε.
Στο θέατρο ερμήνευσε ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΚΛΑΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ στάθηκε επάξια, σε δεύτερους ρόλους πλάι σε πολλούς Γίγαντες ηθοποιούς.
Πρώτη της εμφάνιση το 1961 στη ταινία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ  "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ"και τελευταία το 1972 στην ταινία του ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  "Η ΚΟΜΗΣΣΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ".

Συνολικά έπαιξε σε 32 ταινίες, και ξεχωρίζει στις:

"Η ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ",  "Ο ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ",  "Η ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ",  "ΒΙΒΑ ΡΕΝΑ",  "Ο ΜΠΟΥΦΟΣ",  "ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΕΣ",  "ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ"



ΝΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ: Το μελαγχολικό πανέμορφο πρόσωπο


Μια ακόμα Γυναικεία μορφή που διέπρεψε στον Ελληνικό Κινηματογράφο σε δεύτερους ρόλους. Μια μορφή που την χαρακτήριζε ένα πανέμορφο γοητευτικό μελαγχολικό βλέμμα στα υπέροχα μάτια της.

Κύρια ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ η ΝΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ γεννήθηκε το 1927 και το πραγματικό της όνομα είναι:
ΝΕΛΛΗ ΑΚΕΣΤΟΡΙΔΟΥ.
Σπούδασε στη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Στο ΘΕΑΤΡΟ διέπρεψε με την παρουσία της σαν μέλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ σε πάρα πολλές μεγάλες παραστάσεις.

Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ την κερδίζει σε 8 ταινίες από το 1958 στους "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ" του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ μέχρι το 1987 στα "120 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ" του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΦΕΑ

Συγκλονιστική η εμφάνισή της στην ταινία του ΕΡΡΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ το 1961 "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ" σε ένα αριστουργηματικό film noir του Ελληνικού Κινηματογράφου.


ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ:  Μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ


Μια απ τις μορφές που σημάδεψαν τους ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ αναμφισβήτητα είναι ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ.
Ο πραγματικά εκπληκτικός ηθοποιός μας, συγκλονιστική χαρακτηριστική φιγούρα σάρωσε με την ερμηνεία του δεκάδες ταινίες σε αμέτρητους ρόλους είτε κόντρα είτε φιλικούς.


Το χαρακτηριστικό "χαραγμένο" προσωπικό χαρακτηριστικό του, του έδωσε τη δυνατότητα να αναδείξει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΟΣ του σαν ηθοποιός μέσα από ρόλους προσώπων είτε περιθωριακών είτε στιγματισμένων είτε ανθρώπων που κινούνται στα όρια του "νόμιμου" και αποδεκτού.
Γεννήθηκε στις 7 Φλεβάρη 1934 στη ΔΡΑΜΑ από γονείς αγωνιστές της ζωής, αγρότες και πολύ φτωχούς. Ο Πατέρας του σκοτώθηκε στην Αλβανία το 1940. Στην ΑΘΗΝΑ ήρθε ο ίδιος το1946 και έμενε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
Σπούδασε στη μεγάλη δραματική σχολή του ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ έχοντας πλάι του συμμαθητή τονΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ.
Παράλληλα συνέχιζε να αγωνίζεται σκληρά για να ζήσει, στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ όπου σε ατύχημα εργατικό έχασε το ένα του μάτι, γεγονός που τον σημάδεψε ερμηνευτικά για τη συνέχεια.
Η ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ πλήρωσαν την νοσηλεία του και τον φιλοξένησαν σπίτι τους.
Κουμπάρος του ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ και αχώριστος φίλος με τον ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΑ


Η ΘΗΤΕΙΑ του στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ προκαλεί ΙΛΙΓΓΟ.....!

Συμμετέχει σε 84 ταινίες, σε όλες τις μεγάλες εποχές του Κινηματογράφου μας.

Τον βρίσκεις παντού.....!

Από το 1955 στο πρώτο του ρόλο κυριολεκτικά στα ...βαθιά στην "ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΗ" του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, σε 3-4 ταινίες του ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΥ Κινηματογράφου, στις μεγάλες χρυσές στιγμές του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, στο "ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ", στις "ΜΙΚΡΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ", στη "ΛΟΛΑ" του ΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, στο "ΔΙΩΓΜΟ"  του ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, στον συγκλονιστικό ΠΑΝΟ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ και "ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ", σε κλασικά ερωτικά μελό με τον ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, σε ταινίες του ύστερου Ελληνικού Κινηματογράφου, σε κάποιες "περιθωριακές" ερωτικές παραγωγές, "ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΞ"  επίσης. Στον πολιτικό Κινηματογράφο του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ  "ΘΑΝΑΣΗ ΣΦΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ", στην "ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ", στο πολιτικό ντοκουμέντο "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ"του ΝΙΚΟΥ ΤΖΗΜΑ, στον "ΣΕΞΟΚΥΝΗΓΟ", Τελευταία του συμμετοχή το 2011 στην ταινία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  "ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ"

Μια πραγματικά αεικίνητη μορφή στο χώρο της Τέχνης ο μεγάλος μας ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣδικαιωματικά κλείνει σήμερα το 8ο αφιέρωμά μας στους δεύτερους ρόλους στον Ελληνικό Κινηματογράφο.



Σχόλια

  1. Εξαιρετικοί ηθοποιοί που έπαιξαν δεύτερους ρόλους και πολλές φορές έκλεψαν την παράσταση. Οφείλουμε να τους θυμόμαστε και να τους αναφέρουμε.
    Μπράβο Γιάννη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Μαργαρίτα μου. Πολλές φορές η παρουσία τους ήταν πολύ πιο ουσιαστική από τους κεντρικούς ρόλους. Ευχαριστώ για το πέρασμά σου κοπέλα μου, καλή σου συνέχεια

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

"Έρημη χώρα" η τηλεοπτική σειρά, που πρέπει να δεις

Κλασικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας στον κινηματογράφο: "Ανεμοδαρμένα ύψη" της Έμιλυ Μπροντέ

Τζένη Καρέζη: 84 Χρόνια από την Γέννησή της.