Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

e-Magazine Έκδοση του CINEFIL: Το 2ο ΤΕΥΧΟΣ

Φίλες και Φίλοι
συνεχίζω την προσπάθεις της έκδοσης του Ηλεκτρονικού e-Magazine περιοδικού του CINEFIL
έχω σήμερα τη χαρά να σας ενημερώσω ότι το 2ο τεύχος του ΜΑΡΤΗ 2014 είναι στα
.....ηλεκτρονικά μανταλάκια :)

Συνεχίζοντας την προσπάθεια του 1ου τεύχους, η "έκδοση" είναι ένα ατελές ερασιτεχνικό προσωπικό εγχείρημα πάνω σε θέματα Κινηματογράφου που αγαπάμε και μοιραζόμαστε με τη μορφή περιοδικού.


Που και πως μπορείτε να το βρείτε:Πατώντας εδώ το σύνδεσμο μεταφέρεστε στον ιστοχώρο www.issuu.com ο οποίος και φιλοξενεί την έκδοση.

Εκεί μπορείτε πατώντας τα βελάκια δεξιά ή αριστερά να γυρίσετε τις σελίδες.
Και φυσικά πατώντας με κλίκ πάνω σε αυτές ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ τη σελίδα για να την διαβάσετε εύκολα.
Τέλος, κάτω δεξιά σε ένα μαύρο φόντο, σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε διάφορες τεχνικές επιλογές στο ξεφύλλισμα, δοκιμάστε....

  
Το 2ο τεύχος έχει κάμποσα .....καλούδια για περιεχόμενο.....που μπορείτε να τα δείτε, να περιηγηθείτε και φυσικά να καταθέσετε την κρίση σας, ελεύθερα και ανοιχτά.


Για μια ακόμα φορά να τονίσω σε όλους τους φίλους και φίλες, ότι θεωρώ ΑΝΟΙΧΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ τη συμμετοχή σας με δική σας ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΘΕΜΑ σε κάθε επόμενη έκδοση, καλά να είμαστε και σίδερο στη ....μέση μας, με μια απλή συνενόηση μαζί μου μέσω e-mail.

Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες και όλους για την ΑΓΑΠΗ σας τόσο καιρό.

***ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ***

4 σχόλια:

 1. Εξαρετικό Γιάννη!!!! Καταλαβαίνω πόσο κουράστηκες αλλά το αποτέλεσμα είναι άψογο!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ σε ευχαριστώ Μαργαρίτα μου για τα καλά σου λόγια και τη στήριξη. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε. Καλό βράδυ και πάντα όμορφες εμπνεύσεις.

   Διαγραφή
 2. Ξέρεις την άποψή μου για το περιοδικό, αλλά ήθελα να τη γράψω κι εδώ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
  Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά χρόνια να πάρω στα χέρια μου και να διαβάσω ένα περιοδικό για τον κινηματογράφο και μου έδωσες ξανά αυτή τη χαρά! Να 'σαι καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωωωωω θαρρώ ...υπερβάλλεις θετικά καλή μου φίλη.....! μια απλή ερασιτεχνική προσωπική προσπάθεια σαν τα λοιπά μεράκια μας και αυτή. Είναι πολύ όμορφο να δίνεις και να παίρνεις αύρα από κοντινούς ανθρώπους που σου δίνουν ανάλογη έμπνευση και για το περιοδικό την έμπνευση και την καθοδήγηση την οφείλω απόλυτα σε ΣΕΝΑ....! Καλή συνέχεια.

   Διαγραφή