Αποχαιρετισμός στον Κώστα Βουτσά με πέντε συν μία ταινίες

Κώστας Βουτσάς

"Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη"

"Αν θέλεις την υγεία σου, να εργάζεσαι σε όλη σου τη ζωή αδιάκοπα"

"Αν δεν αντέχεις όλα τα είδη του θεάτρου δεν είσαι ηθοποιός"

"Για να ανθίσει ο άνθρωπος θέλει φτερά"

"Ζωή στα χρόνια σου και όχι χρόνια στη ζωή σου"

"Η τύχη δεν είναι μόνο για τους τολμηρούς αλλά και για αυτούς που κάνουν όνειρα"

Κώστας Βουτσάς



Τίτλοι τέλους για τον άνθρωπο που άδολα μας χάρισε το χαμόγελό του για πάνω από μισό αιώνα στο Ελληνικό Σινεμά και Θέατρο.

Τι να απαριθμήσει κανείς για τον άνθρωπο με το ατέλειωτο χαμόγελο:

92 Κινηματογραφικές ταινίες

27 Βίντεο ταινίες

29 Τηλεοπτικές συμμετοχές

30 Θεατρικές παραστάσεις

Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά πράγματα για τον μεγάλο μας ηθοποιό.
Για έναν άνθρωπο που έζησε μέσα στη φωτιά της ζωής, των λαϊκών αγώνων, των λαϊκών πόθων.
Για έναν άνθρωπο που αγάπησε άδολα, προσέφερε άδολα και συνάμα αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε  όσο λίγοι.

Στη μνήμη του κάνω αναφορά σε Πέντε (5) συν Μία (1) ταινίες του. Σε ρόλους που τον σημάδεψαν.
Από τον παλιό κλασικό κινηματογράφο και μία από την νέα εποχή


1963  "ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΔΥΟ"



Ο Γιάννης Δαλιανίδης γράφει και σκηνοθετεί μια υπέροχη αισθηματική κομεντί στην οποία ο Κώστα Βουτσάς μεγαλουργεί σε Β' Αντρικό ρόλο.
Τον απολαύσαμε στο ρόλο του Άρη, του νεαρού αδελφού του σοβαρού κ. καθηγητή που ερμήνευσε ο Αλέκος Αλεξανδράκης.


Μια ερμηνεία σε έναν ρόλο κλασικό του είδους του. Γοητευτικός, μποέμ, άδολος και αγνός όπως συνήθιζε να είναι. Και συνάμα παγιδευμένος στα ερωτικά αδιέξοδα του ...αδελφού του.
Ο Άρης, το ...πρόβλημα της οικογένειας με τις φασαρίες και τα μικρο-μπλεξίματά του. Μαζί με τον αθεράπευτα αντι-ερωτικό καθηγητή αδελφό του (Αλέκος Αλεξανδράκης)  και την δόλια αδελφή του (Ρένα Βλαχοπούλου), η οποία προσπαθεί ματαίως να αποκατασταθεί. Ερωτευμένος με την Μυρτώ (Ζωή Λάσκαρη), την οποία φέρνει για δουλειά ως γραμματέα στον αδελφό του μπας και την αποδεχτεί. Όμως εκεί ο έρωτας θα παίξει άλλα παιχνίδια και θα βάλει φωτιά στην οικογένεια.
Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό έχοντας 386.817 εισιτήρια και με τον αγαπημένο μας Βουτσά να ακροβατεί ανάμεσα σε δύο γυναικάρες: τη Ζωή Λάσκαρη και την Μάρθα Καραγιάννη


1964  "ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ"

Οι κληρονόμοι


Σε σενάριο ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΦΟΡΟΥ-ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ σκηνοθετεί μια υπέροχη απολαυστική κωμωδία με ένα μπουκέτο από ερμηνευτικά αστέρια της εποχής.
Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Βουτσάς, Χλόη Λιάσκου, Έλσα Ρίζου, Μάρθα Καραγιάννη

Ο Κώστας Βουτσάς, ως Σωτήρης Μιχαλούδης ...κληρονομεί! Νέος, με τη φούρια των άγουρων ονείρων και τη ...φαγούρα του να ανοίξει ένα κλαμπ. Να που τώρα ως κληρονόμος έρχεται κοντά στα όνειρά του. Φευ! Παρέα με άλλους δύο εντελώς διαφορετικούς τύπους συν μια άγνωστη και μυστηριώδη γυναίκα καλείται να αλλάξει παντελώς σχέδια και προ πάντων να συνυπάρξει με το σύνολο των ...κληρονόμων σε ένα περιβάλλον που μοιάζει παντελώς έξω απ τα νερά του.
Κώστας Βουτσάς εκπληκτικός πραγματικά!


Η ταινία έκοψε 249.751 εισιτήρια κερδίζοντας τη λατρεία του κοινού μέχρι τις μέρες μας.


1965  "Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ"


Ο Κώστας Βουτσάς συμπρωταγωνιστεί στην αξέχαστη ταινία ποιου άλλου; του Γιάννη Δαλιανίδη, σε σενάριο επίσης δικό του. Μια ταινία που άφησε εποχή και στα θεατρικά δρώμενα.
Εδώ θα τον απολαύσουμε ως Λάκη, τον νεαρό γιο της πολύπαθης οικογένειας Οικονομίδη (Λάμπρος Κωνσταντάρας). Με την αδελφή του (Χλόη Λιάσκου) βιώνουν την παράνοια της χαρτοπαίχτρας μητέρας τους Αλέκας (Ρένα Βλαχοπούλου). Μια παράνοια που περνάει από απίστευτες καταστάσεις οδηγώντας την οικογένεια στα πρόθυρα της ...παράκρουσης.

Η Χαρτοπαίχτρα

Απίστευτη η ερμηνεία του Κώστα Βουτσά που ως Λάκης προσπαθεί να συμμαζέψει τον απελπισμένο πατέρα του, να ....τσακωθεί με τον μνηστήρα της αδελφής του (Γιώργος Βρασιβανόπουλος), να συνεφέρει τη μητέρα του από τη μανία της χαρτοπαιξίας αλλά και να ταλαιπωρεί τις νύχτες την έρμη την υπηρεσία του σπιτιού (Σαπφώ Νοταρά)

Μια ταινία με τεράστια επιτυχία κόβοντας 534.085 εισιτήρια πρώτης προβολής, από τις πλέον δημοφιλείς ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου.


1965   "ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ"

"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;"

Κορίτσια για φίλημα

Άντε τώρα να σε λένε ....Κώστα Καλλιακούδα, να είσαι φτωχαδάκι, μπατιράκι και να προσπαθείς να σταυρώσεις κορίτσι! Γίνεται; Σε πιάνει απελπισία ναι ή όχι;
Τώρα βέβαια αν έχεις φίλο που το φυσάει το παραδάκι, τον λένε Ανδρέα Ράμογλου, τσίλικο όνομα, φυσάει το χρήμα, είναι γοητευτικός (Ανδρέας Ντούζος) και έχει και ....κότερο;
Ε τότε ναι, υπάρχει ελπίδα αν λέμε αν, πάρεις για λίγο τη θέση του και το παλέψεις με ανάλογα "όπλα".

Ο Κώστας Βουτσάς εκπληκτικός! Απίστευτος! Σε ένα από τα κλασικά υπέροχα εκείνα musical του Γιάννη Δαλιανίδη αφήνει ένα ρόλο που μένει αξέχαστος μέχρι σήμερα.
Με ένα μπουκέτο ηθοποιών που γεμίζουν τη μεγάλη οθόνη με ομορφιά, χάρη, χιούμορ, φρεσκάδα.
Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Ντούζος, Μάρθα Καραγιάννη, Χλόη Λιάσκου, Γιάννης Βογιατζής, Αλέκος Τζανετάκος, Γιώργος Γαβριηλίδης, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Περικλής Χριστοφορίδης. Που να σταματήσει ο κατάλογος! 

Κορίτσια για φίλημα

Και βέβαια ο μεγάλος μας ηθοποιός και σε ντουμπλάρισμα ....Beattles "Φσσσστ Μπόινγκ!"
Ένας Βουτσάς τόσο πληθωρικός που πραγματικά πλημμυρίζει την οθόνη με την παρουσία του, την ψυχούλα του, το χαμόγελο και την τρέλα του. Αυτήν που τον συνόδευε και τον χαρακτήριζε σε όλες του τις παρουσίες.
Η ταινία σάρωσε εισπρακτικά κόβοντας 619.236 εισιτήρια σε πρώτη προβολή παρακαλώ. Και ο Κώστας συνεχίζει να γράφει τη μεγάλη του ιστορία.


1967  "ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ"

Νύχτα γάμου

Δύο χρόνια μετά το σενάριο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑ και η σκηνοθεσία του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ (σχεδόν κινηματογραφικός μπαμπάς του...) τον τοποθετεί σε ένα πολυτελές γραφείο.
Νεαρός φιλόδοξος επιχειρηματίας ο Ιάκωβος Ιορδανίδης από την Πόλη με την πληθωρική Μαμά του, την αξέχαστη Μαίρη Μεταξά, την οποία λάτρεψε και πρόσεξε σαν πραγματική του Μάνα μέχρι τον θάνατό της.
Ο Ιάκωβος λοιπόν που θα τον παρακολουθήσουμε στην ...μαρτυρική Πρώτη νύχτα του γάμου του με την εκλεκτή πλην όμως ...ζευζέκα Μάρθα Καραγιάννη σε ένα ξενοδοχείο όπου κάποιες τρελές συμπτώσεις τους φέρνουν με ένα άλλο ζευγάρι. 
Φαίδων Γεωργίτσης και Μπέτυ Αρβανίτη δένονται σταυρωτά μαζί τους σε μια υπέροχη φαρσοκωμωδία με γέλιο μέχρι δακρύων.

Νύχτα γάμου

Κοντά στην υπέροχη τετράδα και ο Γιάννης Βογιατζής, η Μαίρη Λαλοπούλου και η Μαίρη Μεταξά όπως είπαμε.
525.647 εισιτήρια παρακαλώ, είπατε τίποτα; μια ακόμα λατρεία και καταξίωση για τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Νύχτα γάμου


 1984     "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ"

Εδώ διαλέγουμε να δούμε τον Κώστα Βουτσά σε μια ταινία που αντιπροσωπέυει τον Νεώτερο Ελληνικό Κινηματογράφο σε μια δύσκολη εποχή. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όπου πλέον ο θησαυρός του κλασικού Ελληνικού σινεμά δεν υπάρχει και οι νέοι δημιουργοί βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Ένας αξιόλογος σκηνοθέτης, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΑΣ γράφει και σκηνοθετεί αυτήν την υπέροχη ταινία σε ένα ονειρικό κλίμα.

Ο Έρωτας του Οδυσσέα

Ο Οδυσσέας (Κώστας Βουτσάς) είναι ένας μεσοαστός απλός άνθρωπος, παντρεμένος με δύο παιδιά. Ένα καθοριστικό καλοκαίρι για τη ζωή του, την ώρα που η οικογένειά του λείπει διακοπές απολύεται από τη δουλειά του.  Σαν χαμένος και κλονισμένος, με την αποζημίωση ανά χείρας ξεκινάει μια άναρχη και ονειρική περιπλάνηση στους καλοκαιρινούς δρόμους της Αθήνας ζώντας βιώματα και ευχάριστες αλλά και σκοτεινές εκπλήξεις.

Ο Έρωτας του Οδυσσέα


Έναν Βουτσά που δεν έχετε δει ξανά και δεν έχετε συνηθίσει. Σε μια περιπλάνηση γεμάτη όνειρα, σουρεαλιστική ατμόσφαιρα και χαμηλούς τόνους. 
Με τους: ΧΑΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ ΠΡΟΥΣΑΛΗ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, ΜΙΚΟ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ και άλλους καλούς ηθοποιούς.

Ο έρωτας του Οδυσσέα

Η Ταινία αποθεώνεται στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με πέντε (5) βραβεία: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σκηνικά, Φωτογραφία και τι άλλο; Ειδικό Βραβείο ερμηνείας για τον συγκλονιστικό ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ.

Αυτές ήταν, φίλες και φίλοι, πέντε συν μια κινηματογραφικές παρουσίες ενός ηθοποιού που τίμησε την τέχνη του κοντά στους ανθρώπους που τον αγάπησαν. Δεν στάθηκε ποτέ μακριά τους, δούλεψε ενεργητικά για αυτούς, προσέφερε την αγάπη του μα πάνω απ' όλα αυτό το απίστευτο και μοναδικό του χαμόγελο που θα συντροφεύει για πάντα τις κινηματογραφικές μας στιγμές.

Κλείνοντας θα ψιθυρίσω ξανά τα λόγια του Δημήτρη Κουτσούμπα (Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε.) στην εξόδιο ακολουθία tου

"Θα λείψεις και από μας και απ' όλο τον κόσμο. Μα όσοι αγαπήθηκαν, πάντα θα ζουν. Κι εσύ που αγαπήθηκες πολύ, θα είσαι πάντα παρών με το έργο σου, τους ρόλους σου και προπαντός με την ανεπανάληπτη, την αξέχαστη προσωπικότητά σου. Θα είσαι μαζί μας και στους αγώνες μας, τους τωρινούς και τους αυριανούς, καθώς η ζωή θα συνεχίζει την κίνησή της μέχρι να ανθίσει ο άνθρωπος, όπως κι εσύ το ονειρεύτηκες"

Καλό σου Ταξίδι Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς με το γιο του, η τελευταία του φωτογραφία.
Η Τελευταία του φωτογραφία με τον γιο του στο γραφείο του. (Όπως την μοιράστηκε μαζί μας η αγαπημένη του σύζυγος). Ας μείνει στην καρδιά μας αυτή η απίστευτα συμβολική και συγκινητική στιγμή


Σχόλια

  1. Ένας μοναδικός ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Την τελευταία ταινία που αναφέρεις δεν την έχω παρακολουθήσει. Ας αναπαυθεί η ψυχή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα κομμάτι απ την καρδιά μας ήταν Ειρήνη.Ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη. Καλό του ταξίδι.

      Διαγραφή
  2. Άλλος ένας καταπληκτικός Έλληνας ηθοποιός έφυγε και ο ελληνικός κινηματογράφος έγινε λίγο πιο φτωχός, αφήνοντας όμως πίσω του μια πολύ πλούσια παρακαταθήκη.
    Μπράβο Γιάννη για το εξαίρετο αφιέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργη μου κάπως έτσι. Κλείνει μια μεγάλη αυλαία πίσω του. Και αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη για τους επόμενους. Ευχαριστώ φίλε μου, να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο αφιέρωμα, Γιάννη. Σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ,αλλά και για την ουσία που διακρίνει τα αφιερώματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω Κατερίνα μου, τι ευχάριστη έκπληξη αγαπημένη μου φίλη. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τα σχόλιά σου. Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  4. Όλη η πορεία του στον κινηματογράφο, συγκεντρωμένη στο άρτιο αφιέρωμά σου. Να μένουν τέτοιες παρακαταθήκες στις μελλοντικές γενιές που θα ψάξουν κάποια στιγμή το βιογραφικό ενός σπουδαίου ηθοποιού που χάρισε απλόχερα το γέλιο και αγαπούσε με πάθος τη ζωή. "Αθάνατος" ο Βουτσάς. Στο πάνθεον των μεγάλων μας ηθοποιών που ακόμα και σήμερα, με τις ταινίες τους μορφωνόμαστε πολιτιστικά και παίρνουμε μαθήματα ήθους.
    Την καλησπέρα μου Γιάννη. Καλή Καθαροδευτέρα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Μαρία, ένα μεγάλο Πάνθεον γεμίζει από μεγάλες και ιστορικές παρουσίες. Και μια παρακαταθήκη βαραίνει στους επόμενους. Έχουμε άριστους ηθοποιούς το πιστεύω. Πεδίο να φανούν δεν έχουν και παραγωγή που να τους καλύψει. Άλλες εποχές τότε βλέπεις. Ευχαριστώ κορίτσι μου και αντεύχομαι για καλή Σαρακοστή.

      Διαγραφή
  5. Καλό ταξίδι του. Έζησε πλήρης πιστεύω, αγαπηθηκε, καταξιώθηκε, γεύτηκε τη ζωή όπως μοναδικά εκείνος ήξερε.
    Άφησε πίσω του σπουδαίο έργο για όλους εμάς αλλά και διδαχή για τους νέους ηθοποιούς.
    Πάει και ο Βουτσάς παρέα με όλους τους μεγάλους του ελλ. καλού κινηματογράφου που ανεθρεψε γενεές.
    Καλό βράδυ Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δίδαξε τη ζωή σε όλες τις φάσεις και τη δύναμή της Άννα μου. Ακόμα και στα ύστερά του χρόνια ζούσε με όλες του τις αισθήσεις και το κυριότερο υμνούσε τη ζωή με κάθε τρόπο. Μεγάλο και το δικό του έργο σε όλους εμάς. Ευχαριστώ Άννα μου για το σχόλιο. Να είσαι καλά και καλό μήνα να ευχηθώ.

      Διαγραφή
  6. Ένταση, πάθος, αγάπη για ζωή, ταινίες με εξαιρετικές ερμηνείες είναι όσα αγαπήσαμε στον Κ. Βουτσά. Το χιούμορ του, το χαρακτηριστικό γέλιο του, η σπιρτάδα που θύμιζε έφηβο είναι αυτά που θα θυμόμαστε. Στο Πάνθεον των εκλιπόντων ένας ακόμη αγαπημένος. Καλό του ταξίδι!
    Καλή Σαρακοστή Γιάννη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Πάνθεον αλήθεια Αννίκα μου. Μαζί με την αγάπη μας. Για τα όσα υπέροχα μας προσέφερε τόσες δεκάδες χρόνια. Τι χρόνια Θεέ μου. Τι παραγωγή! Τώρα περιμένεις μια τετραετία να δεις μια αξιόλογη ταινία και τότε κάθε χρόνο δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις. Πόσο φτώχυνε η παραγωγή μας. Ένας άνθρωπος γεμάτος χαμόγελο. Ευλογία.
      Καλή Σαρακοστή Αννίκα μου, ευχαριστώ για τις ευχές σου και να είσαι καλά κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  7. Καλό μήνα Γιάννη με υγεία. Ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιός. Διέπρεψε και στην δεκαετία του 80 με ταινίες όπως ο ιππότης της λσκουβσς, οι Πόντιοι και θα έπαιζε στο ρόδα τσάντα και κοπανα που περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κώστα. Αγαπημένος ναι και χαρούμενος. Σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο. Καλή Σαρακοστή να έχουμε.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο Γιάννη.
    Υστατος φόρος τιμής για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, άνθρωπο, αγωνιστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό προσπάθησα να καταθέσω Ευρυτάνα. Του το οφείλουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καλησπέρα και καλή δύναμη.

      Διαγραφή
  9. Υπέροχο αφιέρωμα Γιάννη για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς που όλοι έχουμε λατρέψει αυτόν και τις ταινίες του . Σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ σε ευχαριστώ Μαρία μου για το ζεστό σου σχόλιο που μοιράστηκες μαζί μας. Καλή συνέχεια καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  10. Αξίζει κανείς να φυλάξει στα αγαπημένα του αυτή την εγγραφή σου Γιάννη μου για να κρατήσει συνοπτική εικόνα της ανάμνησης του καλλιτέχνη και ανθρώπου που προσέφερε γέλιο - μέσω Τέχνης- στα δύσκολα όσο και καλύτερά μας χρόνια. Δια μαγείας αυτό εξακολουθεί να συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόση δύναμη έχουν αυτοί οι άνθρωποι Λυγερή μου να μπαίνουν στις καρδιές μας και να μένουν εκεί χρόνια ολάκερα από γενιά σε γενιά. Και μόνο τυχαίο δεν είναι όλο αυτό.
      Ας κρατήσουμε τη μνήμη του μα πάνω απ όλα το χαμόγελό του ολοζώντανο ζωογόνο κοντά μας. Ευχαριστώ κορίτσι μου και όμορφη συνέχεια.

      Διαγραφή
  11. Ένας σπουδαίος ηθοποιός, ένας υπέροχος άνθρωπος!
    Δεν θα ξεχαστεί ποτέ!
    Τον αγαπώ σε όλες τις ταινίες του!
    Πάντως, 1η ταινία "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ", δεν την γνώριζα καν!
    Θα ήθελα να την δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, υπάρχει ελεύθερη διαθέσιμη στο youtube. Μπορείς να την δεις εκεί.
      Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη. Να είσαι καλά. Όμορφη βδομάδα να έχεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ