Γυναικεία λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Μέρος Πρώτο)

 Φίλες και φίλοι, αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι εδώ στο CINEFIL. 

Σήμερα αλλάζουμε άρδην τη θεματολογία μας. Σε καιρούς γκρίζους και καταθλιπτικούς έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από κάτι λαμπερό. Κάτι εκθαμβωτικό και φυσικά κάτι αισθησιακό. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τι άλλο, τη Γυναίκα φίλοι μου!

Ένα πέρασμα λοιπόν σήμερα από Γυναίκες ηθοποιούς του παλιού κλασικού Χόλιγουντ. Ένα λεύκωμα από αιθέριες και καυτές υπάρξεις που, όμως, δεν περιορίστηκαν στα εντυπωσιακά σωματικά τους προσόντα αλλά ήταν και υπέροχες ερμηνεύτριες.

Ξεκινάμε λοιπόν. Αφεθείτε πίσω στο χρόνο, Ζήστε τη λάμψη και την έκφραση

Γυναικεία λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ


AVA GARDNER

24/12/1922-25/1/1990, Έφυγε πρόωρα, σε ηλικία 67 ετών, από πνευμονία, καθώς είχε ήδη υποστεί δύο εγκεφαλικά επεισόδια νωρίτερα. Την φρόντιζε ο Φρανκ Σινάτρα τα τελευταία χρόνια.

Γέννημα της Βόρειας Καρολίνας. Θεωρείται μία από τις πιο λαμπρές παρουσίες στον κλασικό κινηματογράφο. Μάλιστα κατατάσσεται στην 25η θέση της πιο λαμπρής γυναίκας ηθοποιού στο Χόλιγουντ από το Αμερικάνικο ινστιτούτο κινηματογράφου.

Η φιλμογραφία της αποτελείται από 70 ταινίες. 

Το 1960 τιμήθηκε με το "Walk of fame" στο Χόλιγουντ. Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου στην ταινία "Μογκάμπο". Επίσης ήτα υποψήφια για Χρυσή σφαίρα Α' γυναικείας ερμηνείας το 1965 στην ταινία "Νύχτες της Ιγκουάνα" και ακόμα τρεις υποψηφιότητες BAFTA Α' γυναικείου ρόλου, 1957,60,65.



GENE TIERNEY

19/11/1920-6/11/1991 

Έφυγε σε ηλικία 70 ετών.

Η (λατρεμένη μου) ηθοποιός θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά και εκφραστικά πρόσωπα του κλασικού Χόλιγουντ. Κόρη εύπορης οικογένειας και μεγάλη ανακάλυψη του σκηνοθέτη Ανατόλ Λίτβακ, ο οποίος έγινε και μέντοράς της. 

Η φιλμογραφία της αποτελείται από 41 ταινίες. Ανάμεσά τους η ταινία που της έδωσε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Ως Λάουρα ήταν συγκλονιστική στο νουάρ θρίλερ του Όττο Πρέμινγκερ "ΛΑΟΥΡΑ"


Ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείας ερμηνείας στο επίσης θρίλερ του Τζον Σταλ "Ας την κρίνει ο Θεός" το 1945.


GINGER ROGERS



16 Ιούλη 1911-28 Απρίλη 1995
Έφυγε, πλήρης ημερών, στα 84 της χρόνια

Η πανέμορφη και καυτή Ginger ήταν χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός στην κλασική σκηνή της εποχής. Φημισμένη για τη χάρη της στο χορό, υπήρξε παρτενέρ του μεγάλου ΦΡΕΝΤ ΑΣΤΑΙΡ, με τον οποίο έπαιξαν μαζί 10 ταινίες, στις οποίες και διέπρεψαν.
Το Αμερικάνικο Ινστιτούτο κινηματογράφου την κατατάσσει στην 14η θέση από τις 25 μεγαλύτερες ηθοποιούς της κλασικής εποχής.

Η φιλμογραφία της ήταν τεράστια, στις 93 ταινίες. Τιμήθηκε με Οσκαρ Α΄Γυναικείου ρόλου στην ταινία "Το δράμα μιας γυναίκας" το 1941 του Σαμ Γουντ. Το 1970 τιμήθηκε επίσης από το Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου για την χορευτική της παρουσία στον κινηματογράφο.


GRACE KELLY



12 Νοέμβρη 1929-14 Σεπτέμβρη 1982
Έφυγε τραγικά πρόωρα στα 52 της χρόνια μετά από ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Από τα μεγάλα πλατό του Χόλιγουντ στη χλιδή και στη φήμη του Μονακό.
Είναι στην 13η θέση ανάμεσα στις 25 πιο μεγάλες σταρ σύμφωνα με το Αμερικάνικο ινστιτούτο κινηματογράφου.
H φιλμογραφία της φτάνει στις 34 ταινίες, ανάμεσά τους ξεχωρίζουν 3 σπουδαίες ταινίες με τον μεγάλο Άλφρεντ Χιτσκοκ.
Τιμήθηκε με Οσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Η Χωριατοπούλα" του Τζορτζ Σήτον το 1954 καθώς επίσης και τρεις Χρυσές σφαίρες ΗΠΑ.


HEDDY LAMARR
Η Ηθοποιός επιστήμονας


9 Νοέμβρη 1914-19 Γενάρη 2000
Γεννημένη στη Βιέννη της Αυστρίας, έφυγε σε ηλικία 86 ετών, πλήρης ημερών.
Γνώρισε τη λάμψη και την επιτυχία στο Χόλιγουντ

Εβραία στην καταγωγή, πολιτογραφημένη Αμερικανίδα. Η Λαμάρ έχει το μεγάλο προνόμιο να είναι και μεγάλη επιστήμονας στον τομέα των τεχνολογιών επικοινωνίας. Κάτι πρωτοφανές και ριζοσπαστικό για γυναίκα εκείνης της εποχής. 

Θυελλώδης η προσωπική της ζωή καθώς ξέφυγε με μυθιστορηματικό τρόπο από τον Ναζί σύζυγό της Φριτς Μπούντε. 
Η καριέρα της ξεκίνησε στο Λονδίνο με άλλο όνομα και συνεχίστηκε στο Χόλιγουντ.

35 ταινίες αποτελούν τη φιλμογραφία της. Διαβόητη είναι η συμμετοχή της στο ρομαντικό δράμα του Γκουσταβ Μαχατυ  "ΕΚΣΤΑΣΗ", το 1933, σε ένα πολύ τολμηρό ρόλο, στον οποίο τα κοντινά ηδονικά της πλάνα άφησαν εποχή και σοκάρισαν. Μάλιστα η σκηνή θεωρείται η φιλμογράφηση του πρώτου οργασμού στην ιστορία του κινηματογράφου με εκπληκτικό λυρικό τρόπο.




Το 1960 τιμήθηκε στο περιβόητο Walk of fame στο Χόλιγουντ για το εκθαμβωτικό της πέρασμα καθώς ερμήνευσε κύρια ρόλους όμορφων γυναικών δίνοντας το βάρος της περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.


JANE RUSSELL


21 Ιούνη 1921-26 Φλεβάρη 2011
Έφυγε σε ηλικία 90 ετών πλήρης ημερών

Αποτέλεσε κορυφαίο σύμβολο του σεξ στον κινηματογράφο 1940-1950. Εσείς τι λέτε; Μια ματιά στην ανωτέρω εικόνα νομίζω το επιβεβαιώνει. 

Η φιλμογραφία της αποτελούνταν από 33 ταινίες. Το 1960 μπήκε στο Walk of fame του Χόλιγουντ και το 1991 τιμήθηκε με ειδική διάκριση από το Διεθνές φεστιβάλ Βερολίνου.




Γνωστές της ταινίες ήταν οι: "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές", "Η παράνομη",  "His kind of woman", "Double dynamite"


JAYNE MANSFIELD


19 Απρίλη 1933-29 Ιούνη 1967
Σκοτώθηκε σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Θεωρούνταν ένα μεγάλο σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1950. Το γνωστό περιοδικό Playboy την έχει αναδείξει ως μία από τις 100 πιο όμορφες και πιο καυτές playmate στην ιστορία του.
Παρά το ότι ήταν εξαιρετικά καλλιεργημένη γυναίκα, μουσικός, ο ρόλος της στον κινηματογράφο, περιορίστηκε σε αυτό του sex symbol καθώς και η ίδια ήταν εξαιρετικά τολμηρή στις εμφανίσεις της.

Το 1962 ταξίδεψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας "Συνέβη στην Αθήνα".



Το 1957 τιμήθηκε με Χρυσή σφαίρα πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού. Πρόλαβε και εμφανίστηκε σε 35 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Στην ταινία του 1963, "Γυμνός πόθος" ήταν η πρώτη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, η οποία εμφανίστηκε εντελώς γυμνή. 


JEAN HARLOW


3 Μάρτη 1911-7 Ιούνη 1937

Μια ακόμα τραγικά χαμένη λαμπρή ηθοποιός. Έσβησε επί σκηνής, στα γυρίσματα της ταινίας 'Σαρατόγκα" σε ηλικία 26 ετών από οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν με σωσία της ηθοποιού. 

Ένα από τα μεγάλα σύμβολα του σεξ στην δεκαετία του 1930 με χυμώδη αισθησιακή ομορφιά.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1930 έφτασε στο ζενίθ μιας εκπληκτικής δημοτικότητας και αποκαλέστηκε "η ξανθιά σεξοβόμβα" και "Ξανθιά πλατίνα"
Κατατάσσεται στην 22η θέση από τις 25 πιο λαμπρές σταρ σύμφωνα με το Αμερικάνικο ινστιτούτο κινηματογράφου.


43 ταινίες αποτελούν την φιλμογραφία της. Το 1960 μπήκε στο Walk of fame.
Πιο γνωστές της συμμετοχές οι:  "Ξανθός πειρασμός" 1933, "Libeled lady" 1936, ""Suzy" 1936, "Red dust" 1932.

Τέλος πρώτου μέρους

Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι και φίλες, η εξωτερική λάμψη αυτών των μεγάλων σταρ του κινηματογράφου, δεν συνοδεύονταν πάντα από ευτυχία ή καλή ζωή. Είναι μοίρα των ανθρώπων της τέχνης, πολλές φορές η ζωή τους να βαδίσει σε τραγικά μονοπάτια.


Ακολουθείστε με και εδώ:




Σχόλια

  1. Εξαίρετο αφιέρωμα Γιάννη μου γεμάτο λάμψη! Οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής ελαμπαν με έναν τρόπο που οι τωρινοί ουτε να αγγίξουν δεν μπορουν, σαν να βρίσκονταν μέσα σε χρυσόσκονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου, χαίρομαι που σε βλέπω κορίτσι μου. Οι δύο εποχές είναι παντελώς διαφορετικές. Και με άλλες αξίες και ενδυματολογικές και αισθητικές επιλογές. Σίγουρα εκείνη η εποχή ήταν "χρυσή" για το Χόλιγουντ, για το θέαμα αλλά και την υποκριτική.
      Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο κοπέλα μου. Καλό Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου Γιάννη, εξαίσιο και πολύ λαμπερό αφιέρωμα.
    Μας χάρισες λίγο από την λάμψη του παλιού Χόλιγουντ,την χρυσή εποχή του.
    Η ζωή τους δε, διατοντές αστέρες, κινηματογραφική, το ίδιο και οι θάνατοι τους. Ζούσαν μες στην λάμψη όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μιλάμε για μια χρυσή εποχή που, παρά τον καταστροφικό πόλεμο, έμεινε στο απυρόβλητο. Γυναίκες μέσα στη λάμψη και στην ερμηνεία. Καλησπέρα Γιώργο μου και ευχαριστώ για το σχόλιο φίλε.

      Διαγραφή
  3. Να και η λάμψη...νομίζω έχεις κάνει κι άλλη φορά με άλλες ηθοποιούς τέτοια παρουσίαση ή κάνω λάθος; Η ζωή τους ήταν μέσα στη λάμψη αλλά δεν ξέρουμε πώς ήταν όταν έκλειναν τα φώτα. Ωραίες γυναίκες και έμειναν στην κινηματογραφική ιστορία πιστεύω γιατί ήταν τολμηρές και έγιναν σύμβολα κάτι που σήμερα έχει χαθεί γιατί όλα είναι ελεύθερα.
    Η Λάουρα ήταν η ταινία που μου έδωσες φώτο σε μια σκυτάλη; Σωστά θυμάμαι;
    Επίσης μου άρεσε πολύ το χορευτικό δίδυμο Αστέρ- Ρότζερς. Και η Γκρέις Κέλι ότι είχε γίνει πριγκίπισσα και μητέρα και χάθηκε...
    Περιμένοντας το δεύτερο μέρος εύχομαι όνειρα γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, καλησπέρα σου! Φυσικά και θυμάμαι τη Λάουρα και το ρόλο της στην "Σκυτάλη". Και την έξοχη ανταπόκρισή σου καλή μου φίλη.
      Λάμψη εξωτερικά ναι, μεγάλες ερμηνείες από πολλές αλλά και πολλές τραγωδίες στην εσωτερική αθέατη επιφάνεια. Πολλά δράματα και ζωές χαμένες πρόωρα. Δυστυχώς.
      Ναι έχω κάνει και παλιότερα ένα ανάλογο θέμα με τις αγαπημένες μας Κυρίες. Το δίδυμο που αναφέρεις εκπληκτικό όπως και η μεγάλη Γκρέις αδικοχαμένη.
      Καλησπέρα και όμορφη συνέχεια Άννα μου.

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετική εγγραφή, για τις μεγάλες "ντίβες" του Χόλυγουντ, οι οποίες έχουν μείνει αξέχαστες σε όλους μας. Όμορφες γυναίκες, σταρ, σε σημαντικές ταινίες, αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του κινηματογράφου. Το ωραίο με αυτές τις εγγραφές είναι, ότι με ταξιδεύουν πίσω, σε άλλους χρόνους, δεν είναι ανάγκη να έχω ζήσει εκεί, φτάνει που γίνεται το ταξίδι!
    Την Καλημέρα μου, Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς το ταξίδι είναι που επιθυμούμε και μας αρέσει Βασίλη φίλε μου. Να νιώσουμε ξανά τη λάμψη, την εποχή. Έστω με τις αυταπάτες της, με την επίπλαστη επιφάνειά της. Οι μορφές αυτές ακόμα δεσπόζουν με την αισθητική και τον ερωτισμό τους. Καλησπέρα αγαπητέ φίλε και σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  5. Τι όμορφες γυναίκες!!!! Άλλη ομορφιά άλλη χάρη!!Εξαιρετικό το αφιέρωμα σου Γιάννη για άλλη μια φορά!! Κρίμα που κάποιες έφυγαν τόσο πρωορα και τραγικά!!!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Δέσποινα. Μερικές φορές η ζωή ήταν πολύ σκληρή για κάποιες από αυτές. Χάρηκα που σου άρεσε καλή μου φίλη. Να έχεις μια όμορφη βραδιά. Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  6. Το παλιό καλό Χόλυγουντ. Άπλετη αισθητική απόλαυση, σαγηνευτική αύρα τόσο ανθρώπινη όμως και γλυκιά που δεν σκανδαλίζει, δεν σοκάρει, δεν προσβάλει τον θεατή. Γυναίκες που ακτινοβολούν γοητεία και πάθος. Μπράβο Γιάννη, μας γύρισες πολλά (καλά) χρόνια πίσω.
    Περιμένουμε με ενδιαφέρον το Β' μέρος
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αννίκα. Μια άλλη εποχή, διαφορετική. Με τις δικές της άπλετες αμαρτίες και αυτή καθώς, ειδικά σε αυτόν τον κόσμο των σταρ, τίποτα δεν ήταν αθώο. Παρ όλα αυτά η αύρα είναι αντικειμενικά παρούσα καθώς έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερης αίσθησης ακτινοβολία.
      Χαίρομαι που σου άρεσε καλή μου φίλη. Στέλνω τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  7. Γιάννη υπέροχο αποτέλεσμα. Το αφιέρωμα σου, μπορεί να λειτουργήσει και ως τροφή για σκέψη, βοηθώντας μας να συγκρίνουμε το τότε με το τώρα. Δυο εποχές διαφορετικές, με διαφορετικά πρότυπα, αλλά και διαφορετικούς στόχους για προβολή. Ακόμα κι η αισθησιακή πλευρά τότε ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτική, τώρα είναι σχεδόν καθημερινότητα.
    Μπράβο Γιάννη, άλλη μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση.
    Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αισθησιακή πλευρά εκείνης της εποχής ήταν έντονη, πολύ ηδονική καθώς δεν είχε την πλήρη προβολή του γυμνού αλλά του ημίγυμνου που καθιστά την αίσθηση πιο ηδονική. Βέβαια δεν γίνεται σύγκριση σε δύο στάτους αισθητικής, τότε και τώρα. Είναι διαφορετικά. Και αδικούμε πρόσωπα και στις δύο εποχές.
      Ευχαριστώ Μαρίνα μου για τα λόγια σου. Χάρηκα που σου άρεσε και φυσικά θα επανέλθουμε. Καλή Κυριακή.

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Γιάννη. Τη θέλουμε τη λάμψη και την σαν από παραμύθι ομορφιά. Τώρα, ημέρες καραντίνας, ίσως περισσότερο.
    Αγαπημένες ηθοποιοί, η καθεμιά με τη δική της λάμψη και ιστορία. Τι να πρωτοθυμηθώ. Την Ava Gardner στο «Χιόνια στο Κιλιμάντζαρο». Μια ζωγραφιά στα κόκκινα. Ωραία ως γυναίκα και ως ηθοποιός. Τη «Λάουρα». Μοναδική ταινία και μοναδική η πρωταγωνίστριά της. Kάτι διαφορετικό.
    Καλό υπόλοιπο του Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό και επέλεξα Τζοάννα μου αυτό το θέμα. Καραντίνα γαρ, αποκλεισμοί, αποστάσεις, καταθλιπτικό κλίμα. Έχουμε ανάγκη από τη λάμψη, την ομορφιά, τη χάρη, τον ερωτισμό, την αύρα.
      Οι στιγμές που αναφέρεις μοναδικές. Σε ευχαριστώ καλή μου φίλη και εύχομαι όμορφη συνέχεια στη μέρα σου.

      Διαγραφή
  9. Όμορφες γυναίκες ,που η πατίνα του χρόνου τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο όμορφες!
    Σ'ευχαριστούμε Γιάννη για το "κέρασμα" :)
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πατίνα του χρόνου δένεται αρμονικά με την πατίνα του χρυσού που τυλίγει τις γυναίκες αυτές Μαρία μου. Προσπαθώ να κεράσω κάτι όμορφο να μας αλλάξει τη διάθεση. Και σε ευχαριστώ που είσαι εδώ καλή μου. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  10. Πανέμορφες! Μία και μία όλες, άφησαν πραγματικά εποχή!
    Εξαιρετικό Γιάννη το αφιέρωμά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφοκλή μου ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Χαίρομαι ειλικρινά που σε βλέπω ξανά. Πράγματι ένα μπουκέτο ομορφιάς. Καλή συνέχεια φίλε.

      Διαγραφή
  11. Γιάννη μου, υπεροχο το αφιερωμα σου!
    Ειναι ολες υπεροχες, τις αγαπω ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κική μου για τα όμορφα λόγια σου και το κυριότερο για τη διάθεσή σου. Καλή βδομάδα κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  12. Πιο πολύ μου άρεσε η Γκρέις Κέλι. Πολύ φινετσάτη ομορφιά. Αλλά έφυγε πολύ νέα. Οι κακές γλώσσες τής εποχής είχαν "χρεώσει" τον θάνατό της στην κόρη της (Στεφανία νομίζω την λένε), η οποία, αν και ανήλικη, οδηγούσε το αυτοκίνητο. Γενικότερα βέβαια, ήταν πολύ όμορφες οι κυρίες που παρουσιάζεις, με τον όπως πάντα μοναδικό σου τρόπο! Καλή εβδομάδα 🌺🌷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές ιστορίες, όπως τις διαβάσαμε εδώ, Πέτρα μου, είναι τραγικές. Με θανάτους πρόωρους και άσχημους. Δυστυχώς η ζωή. Η Γκρέης υπέροχη και σαν παρουσία και σαν ηθοποιός. Σε ευχαριστώ για την παρουσία και τα καλά σου λόγια καλή μου φίλη. Καλή σου βδομάδα.

      Διαγραφή
  13. "Θηλυκά παλιάς κοπής" που θα έλεγε και το 'ρσενικό που μας προέκυψε προσφάτως. 😉
    Γιάννη μου, μας μετέφερες σε μια άλλη εποχή, με διαφορετικούς κώδικες ομορφιάς και σίγουρα με λιγότερο πειραγμένες (αισθητικά) γυναίκες. Είχε το λούστρο της κι αυτή η εποχή και άφησε πίσω της μικρά κινηματογραφικά διαμαντάκια. Αδιαμφισβήτητα όμορφη θεωρώ την Γκρέις Κέλυ, είχε αυτή την αρχοντιά και την ευγένεια που την ξεχώριζε. Τραγικό το τέλος της όμως...
    Καλή συνέχεια στα όμορφα αφιερώματά σου και καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, αυτό θα έλεγα και εγώ. Λιγότερο "πειραγμένες" αισθητικές στη γυναίκα καθώς κάτι ...μπότοξ κάτι άλλα ήταν, ευτυχώς, άγνωστα. Όπως επίσης και οι ...πειραγμένες στα άκρα φωτογραφίες.
      Η Γκρέης Κέλλυ ήταν επίσης και υπέροχη ηθοποιός με μια χαρακτηριστική ευγένεια αλλά δυστυχώς η ζωή είπε τη δική της τελευταία τραγική και άδικη λέξη.
      Ευχαριστώ Μαρία μου για τη βόλτα σου, να είμαστε καλά. Καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  14. Το αγαπό πολύ το κλασσικό Hollywood. Ακόμα μαθαίνω. Έχω όμως μια παρατήρηση, ότι υπήρχαν από τότε αισθητικές επεμβάσεις. Απλά ίσως να μην ήταν ευδιάκριτες γιατί ήταν πιο νορμάλ και τα πρότυπα ομορφιάς του τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς κάτι θα υπήρχε και τότε. Αλλά ουδεμία σχέση με τα σημερινά χειρουργεία πιστεύω Χριστίνα. Γιατί σήμερα οι γυναίκες ηθοποιοί, πολλές από αυτές, το έχουν ξεφτιλίσει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο, πίστεψέ με. Η κατάληξη είναι ένα φυσικό έκτρωμα. Ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για την παρουσία σου και το σχόλιο. Χαίρομαι που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την ατμόσφαιρα. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ