Χριστουγεννιάτικες ματιές από το CINEFIL

 Φίλες και Φίλοι 

Χριστουγεννιάτικη, γιορτινή διάθεση σήμερα στο CINEFIL

Ξέρετε καλά ότι ποτέ δεν σας ξεχνάμε. Για τις κινηματογραφικές σας στιγμές και προτιμήσεις αγκαλιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κοντά στο στολισμένο δέντρο και στο σπιτικό σας, έχουμε πάντα, κάθε χρόνο, και μια συγκεκριμένη πρόταση για ταινίες να δείτε και να χαρείτε.


Ξέρουμε όλοι και το ζούμε ότι τα φετινά Χριστούγεννα και οι γιορτές τα ζούμε κάτω από πολύ ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες.

Η Πανδημία και ότι αυτή κουβαλά μαζί της είτε πρωτογενώς από μόνη της είτε δευτερογενώς από τις επιλογές εκείνων που βρήκαν την ευκαιρία να γκριζάρουν τα πάντα, μια βαριά ατμόσφαιρα.

Είμαστε εδώ λοιπόν να προσπαθήσουμε να χρωματίσουμε λίγο θετικά αυτήν την ατμόσφαιρα.

Με όπλο μας την ανθρώπινη αλληλεγγύη, το άνοιγμα της καρδιάς μας και φυσικά τον Κινηματογράφο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα σας δώσουμε κάποιες προτάσεις, τι να δείτε φέτος στις γιορτές.




Πάνω από όλα όμως σας έχω μία ακόμα ΕΚΠΛΗΞΗ!
Ναι! Και η έκπληξη ακούει στο όνομα:

Μαρίνα Τσαρδακλή


Marina Tsardakli


Και θα ρωτήσετε τώρα, "πως αυτό;"
Λοιπόν, φίλες και φίλοι, η αγαπημένη μας φίλη, η blogger μας, μου έκανε την Τιμή να έχει εκείνη προσωπικά το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν φέτος στο CINEFIL.

Δίνω λοιπόν το "λόγο" στην ίδια να μας παρουσιάσει τις δικές της φετινές

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ από το CINEFL

A Gift Wrapped Christmas

(Tv Movie)

Πρεμιέρα: 28 Νοέμβρη 2015



Πνευματικά δικαιώματα: BENTLEYPIX.COM

Μια ταινία του 2015! Πρωταγωνιστεί η Meredith Hagner στο ρόλο της Gwen! Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές και παρότι δε τη θυμόμουν από παλιότερους ρόλους, μου άρεσε η ερμηνεία της! Στον ρόλο του Charlie, βλέπουμε τον Travis Milne! Έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες, εγώ όμως τον είχα δει μόνο στη σειρά Rookie Blue! Τον μικρό Owen, παίζει ο Anthony Bolognese που είχαμε και στο Supernatural, σε κάποια από τις πρώτες σεζόν, να παίζει τον Dean σε παιδική ηλικία!

Την ταινία σκηνοθετεί η Lee Friedlander. Έχει σκηνοθετήσει κι άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες, καθώς και ταινίες κι επεισόδια σειρών άλλου είδους.

Για κάποιο λόγο δεν κατάφερα να βρω το trailer της ταινίας στο youtube, παρά μόνο ως βίντεο, στην επίσημη facebook σελίδα του καναλιού, απ' το οποίο προβλήθηκε η ταινία.



Πνευματικά δικαιώματα: ανήκουν στον δημιουργό της εικόνας

Σενάριο: Barbara Kymlicka

Σκηνοθεσία: Lee Friedlander


Πλοκή

Η Gwen είναι personal shopper! Αναλαμβάνει δηλαδή να ψωνίζει για κάποιον πελάτη. Δουλεύει σε μια εταιρεία, που αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της. Όταν μια συνάδελφος, λόγω εγκυμοσύνης, αναγκάζεται να πάρει άδεια, η Gwen πρέπει να αναλάβει τον πελάτη της. Κι αυτό γιατί, είναι από τους καλύτερους πελάτες της εταιρείας!

Ο Charlie, ένας χήρος, μπαμπάς ενός μικρού αγοριού κι είναι αυτό που λέμε εργασιομανής!

Η Gwen κατά την διάρκεια της ταινίας, του υπενθυμίζει τι είναι σημαντικό στη ζωή και στις σχέσεις και χρωματίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά, τη ζωή του!

Δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, μόνο ότι η τελευταία σκηνή, θα σας αφήσει με ένα χαμόγελο στα χείλη! Κι αυτό γιατί, θα σας θυμίσει πως καμιά φορά, ίσως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο, το έχουμε ήδη.



Πνευματικά δικαιώματα: ανήκουν στον δημιουργό της εικόνας

Τι μου άρεσε

Ο Owen, ο γιος του Charlie, είναι το πιο γλυκό πλασματάκι. Μου άρεσε που δήλωνε καθαρά τι ήθελε και τι ένιωθε και λάτρεψα τις αντιδράσεις του!

Μου άρεσε ο χαρακτήρας της Gwen που είχε τσαχπινιά, σκέρτσο, διάθεση για ζωή! Ίσως κάποιες στιγμές, να παραήταν διαχυτική, αλλά ήταν χαριτωμένη!

Και παρότι, ο ρόλος του Charlie κάποιες φορές οδηγούσε σε λίγο αμήχανη συμπεριφορά, εκείνη κατάφερνε να χρωματίσει τη στιγμή!

Ένα ακόμα πράγμα που μου άρεσε, είναι ότι μέσα από τον ρόλο της Gwen, δίνεται έμφαση στη σημασία, του να ακούμε τους άλλους. Να ερευνούμε τις ανάγκες τους, να προσπαθούμε να τους "διαβάσουμε" με σεβασμό και καλοσύνη!



Πνευματικά δικαιώματα: ανήκουν στον δημιουργό της εικόνας

Λίγες τελευταίες σκέψεις

Το A Gift Wrapped Christmas, είναι μια ταινία, που ειδικά την εποχή που ζούμε θα την απολαύσεις. Θα σε κάνει για λίγο να ξεχαστείς, να περάσει η ώρα σου ευχάριστα, θυμίζοντας σου πως κάποια πράγμα, όσο κι αν θες, δεν αγοράζονται!



  Christmas at Pemberley Manor

Πρεμιέρα: 27 οκτώβρη 2018


Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC

Μια ταινία του 2018, που με γέμισε με χριστουγεννιάτικα vibes, παράλληλα όμως με έκανε να σκεφτώ.

Σενάριο: Rick Garman

Σκηνοθεσία: Colin Theys

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκουμε την Jessica Lowndes ως Elizabeth Bennett.Την έχουμε δει σε πολλές παραγωγές, πολύ χαρακτηριστικά τη θυμάμαι στη σειρά Beverly Hills 90210. Τον Michael Rady  τον βλέπουμε ως William Darcy. Με πολλές ταινίες και σειρές στο βιογραφικό του. Το πιο πρόσφατο πέρασμα του, το θυμάμαι σε ένα επεισόδιο της σειράς The Resident το 2019.

Σκηνοθετικά τη σειρά υπογράφει, ο Colin Theys, που έχει σκηνοθετήσει κι άλλες παραγωγές, αλλά εγώ τον θυμάμαι πάλι από δυο Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Η Πλοκή

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκουμε την Elizabeth, που είναι μια οργανώτρια event, αποστολή της οποίας είναι να οργανώσει αυτές τις γιορτές τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μιας μικρής πόλης! Ο Δήμαρχος της πόλης αυτής είναι ένας φίλος της από το κολέγιο.

Στην μικρή αυτή πόλη, γνωρίζει τον William , ο οποίος βρίσκεται εκεί, για να πουλήσει το αρχοντικό των θείων του που έφυγαν από τη ζωή. Και με έναν χιουμοριστικό και γλυκό τρόπο ξεκινάει να ξεδιπλώνεται η πλοκή!




Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC

Τι μου άρεσε

Μέσα από τη ταινία, δίνεται έμφαση στο πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων!

"Christmas is about more than decorations. It's about people. People you care about and who care about you". Christopher to William Darcy

Ξεχώρισα αυτό το απόφθεγμα, γιατί αυτό είναι η ουσία. Τα Χριστούγεννα, δεν είναι οι στολισμοί! Είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που νοιαζόμαστε και νοιάζονται για εμάς.

Επίσης, στην ταινία, βλέπουμε ότι τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί. Και καμιά φορά αν έχουμε μια συγκεκριμένη πεποίθηση που μας κρατάει πίσω, θα βρει τρόπο η ζωή, να την ανατρέψει.




Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC

Λίγες τελευταίες σκέψεις

Η ταινία, με έκανε να σκεφτώ πως καμιά φορά, μας παρασύρει η καθημερινότητα τόσο πολύ, που ξεχνάμε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα και κατ' επέκταση τη ζωή! Επίσης, πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανοιχτό το μυαλό και τη καρδιά σου, γιατί δε ξέρεις τι όμορφο μπορεί να έρθει στη ζωή σου πολύ ξαφνικά. Κι επειδή είμαι άνθρωπος που συχνά, η λογική μου μπαίνει μπροστά, μου αρέσει η υπενθύμιση!


With love, Christmas!

Πρεμιέρα: 22 Νοέμβρη 2017



Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC

Μια ταινία του 2017!

Σενάριο: Marcy Holland

Σκηνοθεσία:  Marita Grabiak

Πρωταγωνιστεί η Emilie Ullerup στο ρόλο της Melanie. Ενός στελέχους διαφημιστικής εταιρείας, που είναι πολύ καλή ψυχή και δε ξέρει να λέει "όχι". Στο ρόλο του Donovan, βρίσκουμε τον Aaron O'Connell, που είναι λίγο στυφός κι έχει ξεχάσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Την ταινία, υπογράφει σκηνοθετικά, η Marita Grabiak. Έχει σκηνοθετήσει κι άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες και φυσικά ταινίες που δεν έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα. Καθώς, κι επεισόδια σειρών, όπως 9-1-1, Siren, κ.τ.λ



Πλοκή

Η Melanie κι o Donovan, είναι στελέχη στην ίδια διαφημιστική εταιρεία! Στα πλαίσια των Χριστουγέννων, η εταιρεία έχει την παράδοση, του "Secret Santa". Η Melanie λοιπόν, τυχαίνει να είναι ο Secret Santa του Donovan! Συνειδητοποιεί όμως, ότι παρότι ο Donovan, είναι στην εταιρεία περίπου ένα χρόνο, δε ξέρει τίποτα γι' αυτόν! Άρα, πως θα επιλέξει το κατάλληλο δώρο για εκείνον; Αρχίζει λοιπόν διακριτικά, να τον μαθαίνει, με στόχο να επιλέξει το τέλειο δώρο! Όπως πάντα όμως, η ζωή, έχει τα δικά της σχέδια!



Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC



Τι μου άρεσε

Φαινομενικά, είναι μια ταινία, που απλά θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου. Όμως, αν κοιτάξει πίνω από την ιστορία, θα δεις ότι σου περνάει μηνύματα, που πάνω στα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, δε στεκόμαστε. Όπως, ότι:

  • Η ζωή έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, που ακόμα κι ο συνάδελφος σου, μπορεί να μη ξέρεις τι είναι ή ποιος είναι στα αλήθεια.

  • Ή το ότι, το να είσαι αποτελεσματικός στη δουλειά σου, δεν είναι καμιά φορά αρκετό. Πρέπει αυτό που κάνεις, να βγαίνει απ' τη καρδιά σου, ώστε να αγγίξει την καρδιά του άλλου!

  • Καμιά φορά, αρκεί να δώσεις σε κάποιον μια ευκαιρία και μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη

  • Πολλές φορές, αυτό που ζεις, νομίζεις ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι και σε κάνει ευτυχισμένο. Όμως, μπορεί και να μην είναι. Πρέπει να έχεις ανοιχτή καρδιά κι ανοιχτό μυαλό για να το ανακαλύψεις

  • Δεν είναι κακό να συνεργάζεσαι, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι μπορεί να κάνεις κάτι μόνος σου, η συνεργασία, μπορεί να φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα!

Και πολλά ακόμα, που αν τα απαριθμήσω, θα αναγκαστώ να αποκαλύψω και σκηνές της ταινίας και μετά δε θα έχει νόημα να τη δείτε!



Πνευματικά δικαιώματα: © Crown Media United States, LLC

Λίγες τελευταίες σκέψεις

Η ταινία έχει καλές ερμηνείες, ωραία μηνύματα και πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση. Σε βάζει στο κλίμα των ημερών, με έναν διασκεδαστικό τρόπο και σε αφήνει στο τέλος, με πιο ανάλαφρη διάθεση κι ένα μεγάλο χαμόγελο!




Από μεριάς μου, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τη Μαρίνα Τσαρδακλή για την παρουσίαση σήμερα στο CINEFIL. Της εύχομαι προσωπικά το καλύτερο.

Τέλος, στέλνω σε όλους σας τις πιο ζεστές μου ευχές για όμορφες, υγιείς, ανθρώπινες, χαμογελαστές γιορτινές μέρες.

Καλά να περάσετε







Σχόλια

  1. Καλημέρα Γιάννη με μια ακόμη αυνεργασία, Χριστουγεννιάτικη αυτή τη φορά.
    Το χρειαζόμασταν είναι η αλήθεια, για να μπούμε και λίγο στο πνεύμα των ημερών. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρα πολύ καιρο να δω τανία του είδους και να μ' αρέσει, χθες μάλιστα έκανα δύο απόπειρες, και οι δύο πήγαν στράφι όμως. Αλλά τι να σου πω και γω που ως σαν χριστουγεννιάτικη ταινία θα έβαζα το Gremlins, χαχα.
    Η Μαρίνα όμως έκανε καλή δούλεια, επιλέγοντας ταινίες που ούτε καν γνώριζα πως είχαν κυκλοφορίσει. Μπράβο σας.
    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο καλησπέρα,
      πήγαινε στις αναρτήσεις εδώ, επέλεξε το tag "christmas movies" και θα σου βγάλει μια σειρά από προτάσεις που έχω ανεβάσει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα. Γελάω με τα ...Γκρέμλινς, στο ....στοιχείο σου!
      Ναι, μία ακόμα συνεργασία στο Σινεφίλ, με την Μαρίνα μας αυτή τη φορά. Ήταν πανέμορφη εμπειρία και ελπίζουμε να σας διασκεδάσουμε. Την καλησπέρα μου φίλε.

      Διαγραφή
    2. Αρνούμαι πεισματικά να ενδώσω,χαχα. Ναι, η αλήθεια είναι πως έχω μείνει στις παλιές κλασικές, του Χιούστον, Κολόμπους και σία. Μαζί με τα Γρέμλινς να βάλω και τον Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη, με τις υπέροχες μελωδίες και τα τραγούδια.
      Όμορφη συνεργασία ήταν. Καλησπέρα.

      Διαγραφή
    3. Λοιπον Γιώργο...ευτυχώς που γράφεις. Και η φαντασία σου εκτονώνεται γιατί αλλιώς δεν θα κοιμόσουν ήσυχος τις νύχτες. Μα Γκρέμλινς για τα Χριστούγεννα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Γιώργο, ο "Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης" του μεγάλου Μπάρτον είναι και στα δικά μου αγαπημένα να το ξέρεις. Τι να σε κάνω ντε! Είναι το στοιχείο σου φίλε μου δεν μπορώ να πω κάτι. Η μουσική στον "Εφιάλτη" ήταν, όπως πάντα με τον Έλφμαν, εκπληκτική. Καλή βδομάδα Γιώργο.

      Διαγραφή
  2. Αυτή κι αν είναι έκπληξη!! Χαίρομαι πολύ που το CINEFIL έχει ανοίξει τα φτερά του στις συνεργασίες και μας προσφέρει ευχάριστα αποτελέσματα
    Μαρίνα μου, τις ταινίες τις κράτησα και θα τις ψάξω να τις δω. Δεν τις ξέρω και θέλω όπως το λες, αυτές τις ημέρες να δω ανάλαφρες ταινίες με όμορφο τέλος και μηνύματα που είναι σημαντικά για τη ζωή. Θαυμάσια παρουσίαση των ταινιών
    Ευχαριστούμε πολύ
    Γιάννη μου να σαι καλά να φιλοξενείς θαυμαστούς συνεργάτες στο τόσο όμορφο και απαραίτητο σινεφίλ μας
    Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφη έκπληξη ναι Άννα μου. Συνεργασίες. Νομίζω ότι δίνει μια διαφορετική νότα σε έναν ιστότοπο. Η Μαρίνα μας τίμησε το Σινεφίλ με την παρουσία της. Οι προτάσεις της είναι μελετημένα ανάλαφρες, φωτεινές, με όμορφο τέλος. Για να μπορέσουμε να ανασάνουμε λίγο καθώς το χρειαζόμαστε. Σε ευχαριστώ Άννα μου για τα λόγια και τη χαρά που μας δίνεις καλή μου φίλη. Φιλιά.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βήμα, τη φιλοξενία κι όλη τη θετική σου ενέργεια.
    Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα, να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, για να μας βάλω όλους σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, που φέτος νομίζω πιο πολύ από ποτέ έχουμε ανάγκη όλοι!
    Εύχομαι από καρδιάς οι cinefil φίλοι να βρουν αυτό που ψάχνουν σε κάποια από αυτές και να τις απολαύσουν!
    Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
    Καλές γιορτές να έχουμε όλοι, με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τιμή και η χαρά ήταν δική μου Μαρίνα μου και σε ευχαριστώ από καρδιάς. Με την παρουσία σου έδωσες μια σειρά προτάσεις στο Σινεφίλ και μια θετική, ανθρώπινη και τρυφερή αύρα που τόσο χρειαζόμαστε τους καιρούς αυτούς. Πάντα να είσαι καλά, να σε καμαρώνουμε σε μονοπάτια και δημιουργίες. Καλές γιορτές κορίτσι μου σε σένα και στην οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις σας. Πολύ χρήσιμες... στην κλεισούρα μας!!
    Να είστε καλά.
    Πολλά φιλιά παίδες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, εμείς ευχαριστούμε για τον χρόνο σου καλή μου. Με τη σχετική κλεισούρα νομίζω κάτι ελαφρύ το χρειαζόμαστε δεν το συζητώ. Καλές γιορτές γλυκιά μου με όμορφα όνειρα.

      Διαγραφή
  5. Ναι την είδα στην cosmote χθες νομίζω ( με την καραντίνα χανω το χρόνο...), μου άρεσε πολύ σαν μία ευχάριστη ρομαντική ταινία , τρυφερή, χριστουγεννιάτικη , ναι μου άρεσε και σας προτείνω ακόνα μια φορά μία ταινία κινουμένων σχεδίων φοβερη την Claus. Μη την δείτε σαν παιδική πιστεύω πως απευθηνεται για μεγάλους με ..παιδική ψυχή. Φίλε μου παντα γνώστης του CINEMA οι αναρτήσεις σου υπέροχα κατατοπιστικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα μας, καλή μας φίλη, σε ευχαριστούμε για τις προτάσεις. Μου αρέσει έτσι η συμμετοχική διάθεση όλων των φίλων εδώ. Καθένας κουβαλά μια γνώμη και πρόταση κάτι που σημαίνει ότι αγαπήσατε το θέμα και ψαχνόμαστε τι θα δούμε. Στέλνω φιλιά καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  6. Θαυμάσιες προτάσεις για τις μέρες των γιορτών!
    Ευχαριστούμε Μαρίνα και Γιάννη, για την πρωτοβουλία και τη συνεργασία σας!
    Καλά Χριστούγεννα να περάσετε 🎄😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, καλή μου φίλη, εμείς ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, το σχόλιο, τις γλυκές σου ευχές. Εδώ θα είμαστε Μαρία μου, μια παρέα αυτές τις μέρες μαζί με τους δικούς μας. Καλά Χριστούγεννα κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  7. Επιτέλους! Ήμουν σίγουρη πως θα συμβιβαζόμουν ΠΑΛΙ με το "Μόνος στο σπίτι" δεν γράφω για ....ποια χρονιά., έχασα πια το μέτρημα. Πολύ καλή η δουλειά και η παρουσίαση της Μαρίνας. Συγχαρητήρια!
    Μαρίνα, Γιάννη σας ευχαριστούμε!
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχα Αννίκα μου γελάω. Κοίτα, είναι κάτι κανάλια, όπως το Σταρ που, κάθε τέτοιες μέρες, τραγικά επαναλαμβάνεται. Έτσι έχει καταφέρει και έχει κάψει αρκετές όμορφες και γλυκές ταινίες με αναμνήσεις όμορφες. Εδώ κορίτσι μου, με την ετικέτα "christmas films" έχεις να διαλέξεις άπειρες προτάσεις. Σε φιλούμε και σε ευχαριστούμε με την καρδιά μας. Καλά Χριστούγεννα.

      Διαγραφή
  8. Μια νέα συνεργάτης στην υπέροχη σελίδα σου, με δύο υπέροχες Χριστουγεννιάτικες προστάσεις, διαφορετικές από αυτά που κάθε χρόνο δείχνουν και ξαναδείχνουν οι τηλεοράσεις.
    Ωραία παρουσίαση και σίγουρα μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Τώρα στις γιορτές, όλο και κάποια στιγμή θα ξεκλέψουμε!
    Να ευχηθώ Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Βασίλη μου, όλοι μας θα αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό, ανάλαφρο, όμορφο και απλό. Και δυστυχώς στα ΜΜΕ έχουμε αναμάσημα των ίδιων πραγμάτων. Σε ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ φίλε. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  9. καλημερα και καλες γιορτες και στους δυο σας
    υπεροχες οι προτασεις - παρουσιαση
    αγαπω γιορτινες καλες ταινιες

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις έχουμε ανάγκη Κική μου τις γιορτινές ταινίες! Ειδικά αυτήν την εποχή. Η Μαρίνα μας, έδωσε τις καλύτερες από τις νέες όμορφες και χαρούμενες κυκλοφορίες. Να είσαι καλά ψυχή μου.

      Διαγραφή
  10. Ω, το κουκλοβαφτιστηρόνιμου σε ρόλο οικοδέσποινας κι ο Γιάννης φιλόξενος όπως πάντα! Δεν έχω δει καμία από τις ταινίες που προτείνεις βαφτιστηρόνιμου, και λέω να σπεύσω να τις αναζητήσω! Η μαγεία τών Χριστουγέννων είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη όλοι μας, και ειδικότερα φέτος.. 🎄 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο και καλό σας βραδάκι! 🎅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Πέτρα μας. Κάτσε κοπέλα μου αναπαυτικά να σε κεράσουμε κάτι. Η Μαρίνα μας οικοδέσποινα σήμερα εδώ. Την απολαμβάνουμε. Σε αφήνουμε να απολαύσεις τις αναζητήσεις σου καλή μας φίλη. Την καλησπέρα μου με φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Γιάννη / Καλημέρα Μαρίνα
    Ωραία η συνεργασία σας. Ωραία να βλέπεις στην πράξη το αποτέλεσμα μιας δημιουργικής σύμπραξης. Προσωπικά, το χάρηκα αυτό το αποτέλεσμα επειδή με βοήθησε να "ξεκολλήσω" από τη χρυσή εποχή του Χόλυγουντ και ταινίες όπως το "Μια Υπέροχη Ζωή" του Κάπρα. Και να δω πως υπάρχει δράση και μετά, σήμερα.
    Μια από τις προτεινόμενες ταινίες που θα προσπαθήσω να βρω είναι αυτή που μας θυμίζει πως "αν έχουμε μια συγκεκριμένη πεποίθηση που μας κρατάει πίσω, θα βρει τρόπο η ζωή, να την ανατρέψει".
    Καλές γιορτές με όμορφες ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζοάννα μου, αγαπητή μας φίλη, σε ευχαριστούμε πολύ για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια. Οι συνεργασίες σε αυτά τα επίπεδα της γειτονιάς μας είναι πολύ όμορφες και με θετικό αντίχτυπο.
      Αχ αυτό το "Μια Υπέροχη Ζωή" είναι για μένα μία από τις τρεις καλύτερες εποχιακές ταινίες. Πάντα με συγκινεί, πάντα με συναρπάζει. Και "η γυναίκα του επισκόπου" επίσης. Όμως, καθώς λες, έχουμε ανάγκη και το καινούργιο, το θετικό, το ανάλαφρο.
      Αυτό το βίωμα που αναφέρεις στο τέλος το θεωρώ πολύ σημαντικό να ξέρεις. Σε φιλώ και στέλνω τις ευχές μου.

      Διαγραφή
  12. Τι ωραία που βλέπω δύο αγαπημένους σε ένα, χαχα! Λοιπόν πολύ ωραία παρουσίαση ειλικρινά, παρότι δεν με αφήνουν διάφορα να τα διαβάσω σερί. Τέλος πάντων! Λοιπόν μου έχει λείψει αυτό να κάθομαι και μαζί με αγαπημένα μου πρόσωπα να βλέπω ταινία τις γιορτές! Και τι λέτε απόλαυσα προχθές. Τον Χάρυ Πότερ 1! Μη μου πείτε γιατί βλέπω Χάρυ Πότερ, γιατί δεν τα βλέπω απλά αλλά έχω διαβάσει και τα βιβλία, θεωρώ πως είναι πανέξυπνα γραμμένα και υπέροχα γυρισμένα με ένα φοβερό καστ ηθοποιών. Καιρό είχα να απολαύσω κάτι έτσι! Καλές γιορτές Φιλιά και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου, μέσες άκρες, γνωρίζω ή αφουγκράζομαι τις προτιμήσεις σου. Λατρεύεις τον Τόλκιν, σου αρέσει ο κόσμος της Νάρνια, συνεπώς δεν γινόταν να μείνει εκτός ο Χάρυ Πότερ και οι περιπλανήσεις σου. Ως γνωστόν γράφεις πολύ όμορφα παραμύθια. Έτσι εξηγούνται όλα αγαπημένη μου φίλη.
      Ναι, σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε ένα φιλμ με παρέα, είναι υπέροχο. Ας το κάνουμε οικογενειακά. Ευχαριστούμε για τα σχόλια και τη χαρά σου. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  13. χρόνια πολλά
    σε ώρα διακοπών οι καλές προτάσεις γίνονται δεκτές...
    καλή Χρονιά, 2021, με ωραίες ταινία και ησυχία... επιτέλους!
    χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Λαμπρινή! Χρόνια πολλά καλή μου φίλη. Χρειαζόμαστε τις ευχές σου και φυσικά ωραίες ταινίες. Καλή χρονιά Λαμπρινή μου, να είσαι καλά.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ