"Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές" Το θρίλερ συνεχίζεται

Πριν από αρκετό καιρό, είχα παρουσιάσει εδώ στο CINEFIL, την κινηματογραφική δημιουργία του:  Σωτήρη Τσαφούλια:
Ένα υπέροχο αστυνομικό ψυχολογικό θρίλερ, που το θεωρώ από τις αρτιότερες δημιουργίες όχι μόνο του σινεμά της πατρίδας μας αλλά άνετα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο Εξαίρετος αυτός σκηνοθέτης μας δεν περιορίστηκε στην μεγάλη του αυτή επιτυχία αλλά δούλεψε με συνέπεια και μεγάλη αγάπη πάνω στο θέμα του, το ανέπτυξε και σε συνεργασία με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΩΤΟΥ και μας έδωσαν μια tv-movie, μια τηλεοπτική σειρά, που συγκλόνισε μια ακόμα φορά με τη δύναμη του θέματος, της εικόνας, της παραγωγής και των ερμηνειών.

Είναι πλέον γεγονός ότι το "ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ" καθιερώνεται στα κινηματογραφικά δρώμενα της παραγωγής μας. Αυτή τη φορά ως τηλεοπτική σειρά, η οποία παίρνει την σκυτάλη από την ταινία και συνεχίζει στην κυριολεξία να απογειώσει το οικοδόμημα.

Δεν συνηθίζω να παρουσιάζω στο CINEFIL τηλεοπτικές σειρές. Όμως πιστεύω ότι το "ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ", όντας κάτι διαφορετικό, πρωτοποριακό, ποιοτικό, έχει τη δική του θέση εδώ στα αγαπημένα μου θέματα. Θα πάμε λοιπόν να "δούμε" και αυτή την παραγωγή με τον κλασικό μας τρόπο.

"ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ: ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ"

Πρεμιέρα:  16 Ιούνη 2019



Σενάριο:  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΩΤΟΥ-ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ

Σκηνοθεσία:  ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ

Κινηματογράφιση:  CLAUDIO BOLIVAR

Μουσική:  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Μοντάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ενδυματολογία:  ΑΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Παραγωγοί:  ΦΕΝΙΑ ΚΟΣΣΟΒΙΤΣΑ, ΗΛΙΑΣ ΛΕΔΑΚΗΣ


ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

Η Σειρά διατηρεί βασικά πρόσωπα από το παλιό κάστ της πρώτης ταινίας για να συνεχίσει. Φυσικά έχει προστεθεί μεγάλος αριθμός ερμηνευτών καθώς οι χαρακτήρες έχουν πληθύνει.

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Λαίνη


ΜΑΝΟΣ ΒΑΚΟΥΣΗΣ στο ρόλο του προϊσταμένου τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολου Μπαρασόπουλου



ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ στο ρόλο του Υπαστυνόμου Παντελή Σκλαβή



ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΣΒΑΣ στο ρόλο του Ιατροδικαστή 



ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στο ρόλο του Διοικητή της Αστυνομίας



ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΑΤΣΙΟΣ στο ρόλο του Πάνου (Αστυνομικός)




ΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ στο ρόλο του διευθυντή του ψυχιατρείου Φίλιππου Λαζαρίδη



ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ρόλο της δημοσιογράφου Χριστίνας Στεργίου



ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ στο ρόλο της κ. Τούλας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ στο ρόλο της Ελένης Μαρούδα, δ/ντριας εργαστηρίων Αστυνομίας



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ στο ρόλο του καθηγητή Ηλία Βελισσαράτου



ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στο ρόλο του Μάρκου Χρήστου, υπαλλήλου του ψυχιατρείου



ΛΑΕΡΤΗΣ ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ στο ρόλο του Περικλή Νικολάου, υπαλλήλου του ψυχιατρείου



ΜΕΛΛΙΣΑΝΘΗ ΜΑΧΟΥΤ στο ρόλο της Μίνας-γειτόνισσας του Δημήτρη Λαίνη



ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΡΟΥ στο ρόλο της αστυνομικού Μίνας



ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ στο ρόλο του αρχισυντάκτη της εφημερίδας



ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο ρόλο του ψυχασθενή Γιώργου Πεταλά

ΤΟ ΘΕΜΑ

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα σκληρό έγκλημα μέσα στο χώρο μιας πρότυπης ψυχιατρικής κλινικής, την οποία διευθύνει ο Φίλιππος Λαζαρίδης.
Ο Προϊστάμενος της υπηρεσίας, Απόστολος Μπαρασόπουλος με την ομάδα του ξεκινά την προσπάθεια διελεύκανσης της σκληρής δολοφονίας ενός τρόφιμου από έναν άλλο τρόφιμο του ιδρύματος.
Στην υπόθεση εμπλέκεται με μακάβριο τρόπο και ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαίνης, παλιός φίλος του αστυνόμου Μπαρασόπουλου από την πρώτη υπόθεση "Έτερος εγώ".
Η Συνέχεια είναι τρομακτική και μακάβρια καθώς ακολουθεί μια σειρά φόνων, προφανώς ενός serial killer, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα και τους θρύλους επιφανούς ήρωα της ελληνικής μυθολογίας.
Η σειρά των φόνων προκαλεί νευρικό σοκ στην αστυνομία, η οποία προσπαθήσει να ακροβατίσει ανάμεσα στον απόηχο των γεγονότων στην κοινή γνώμη, στις έρευνες μιας επίμονης δημοσιογράφου αλλά και στην απίστευτη ευφυία του δολοφόνου.


Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με το επιτελείο του, στο σύνολό του, μια εξαίρετη ομάδα που δουλεύει με μεράκι και αγάπη πάνω σε αυτό που κάνει, δημιουργεί μια tv-movie που απλώνεται σε οκτώ (8) τηλεοπτικά επεισόδια περίπου των 40' το καθένα.
Η Ατμόσφαιρά του είναι καθηλωτική, ακολουθώντας τα μέτρα και τα σταθμά των ψυχολογικών αστυνομικών θρίλερ του σύγχρονου σινεμά, με ρίζες στον Ισπανικό κινηματογράφο.
Κλασικό αστυνομικό "whodunit" ("Ποιος το έκανε"), σε βαρύτατη υποβλητική ατμόσφαιρα, αναδεικνύει τους χαρακτήρες της έναν προς έναν, δουλεύει τον τρόμο και την αγωνία και προχωρά έχοντας ως εργαλείο ένα υπέροχο συγκλονιστικό σενάριο που είναι παντελώς απρόβλεπτο από τον θεατή.


Ο χώρος του ψυχιατρείου, έχει μια απίστευτη γεωμετρία που, σε συνδυασμό με το χρώμα και τον φωτισμό όχι απλά πρωτοτυπεί σαν παθογενής χώρος δράσης αλλά ισοπεδώνει ψυχολογικά τον άνθρωπο στις δαιδαλώδεις διαδρομές του.
Μουσική, φωτισμός, φωτογραφία, πλάνα, όλα κινούνται με μοναδική μαεστρία βαδίζοντας σαν μια ζωντανή ορχήστρα στο μεγάλο φινάλε.


Όσον αφορά το σενάριο, αυτό καθ εαυτό, μιλάμε για πάθος από τους δημιουργούς του, μεράκι και αγάπη σε αυτό που κάνουν.
Δουλεμένο, βήμα προς βήμα. Διαβασμένο, συγκροτημένο και καταρτισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.


Προσέξτε μια ανάλυση ενός θέματος που θα μπορούσατε να το βάλετε στο "τραπέζι" της κουβέντας σας για να αντιληφθείτε το επίπεδο της σειράς.
Ο Καθηγητής Βελισσαράτος (Κων. Μαρκουλάκης), συζητά με τους φοιτητές του τη διαφορά μεταξύ:
"ΑΡΧΗΣ" και "ΑΞΙΑΣ"



"Η βασική διαφορά μεταξύ αξίας και αρχής είναι ότι η αρχή έχει ιεραρχία και όταν δύο αρχές έρχονται αντιμέτωπες, η μία υπερτερεί της άλλης.  Αντίθετα οι αξίες δεν έχουν ιεραρχία και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. Ακούμε κάποιους να λένε ότι θεωρούν τη φιλία ανώτερη από τον έρωτα. Αυτό είναι λάθος. Γιατί και τα δύο είναι αξίες. Και οι αξίες δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. 
Ποτέ μια αρχή δεν μπορεί να ανατρέψει μια αξία!
Αυτό μας το λέει με εξαιρετικό τρόπο ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη.
Γιατί η Αντιγόνη λέει στον Κρέοντα:  Εγώ τον αδελφό μου θα τον θάψω, γιατί δεν μπορείς εσύ βασιλιά, με μια αρχή, την αρχή του νόμου σου, να ανατρέψεις μια αξία. 
Σήμερα δεν έχουμε κρίση αξιών. Έχουμε κρίση αρχών! 
Νομίζουμε ότι έχουμε κρίση αξιών γιατί πολύ συχνά οι άνθρωποι κάνουμε το λάθος να μετατρέπουμε την αξία σε αρχή.
-Πως μετατρέπουμε την αξία σε αρχή;
-Σας λέει ο σύντροφός σας: σ' αγαπώ και εσείς ρωτάτε πόσο; Όταν προσπαθείς να βάλεις ποσότητα σε μια αξία τότε την μετατρέπεις σε αρχή"

Είπατε τίποτα;



ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

Δύο είναι οι κεντρικοί πρωταγωνιστές της σειράς μας και αυτήν την φορά.
Οι χαρακτήρες που σηκώνουν το μεγάλο βάρος είναι ο αστυνόμος Μπαρασόπουλος και ο καθηγητής Λαίνης.


Στα πρόσωπα λοιπόν του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και του Μάνου Βακούση συναντάμε, μία ακόμα φορά, δύο υπέροχες-συγκλονιστικές ερμηνείες που, έρχονται σε συνέχεια της πρώτης τους συνύπαρξης και συνεργασίας στο "Έτερος εγώ".
Ο αγαπητός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, του ανθρώπου που πάσχει από σύνδρομο asperger, κλειστού, καταθλιπτικού, εσωστρεφή, συνεχίζει να μας δείχνει τα "δόντια" του ως ηθοποιός σε μεγάλα μέτρα και σταθμά.

Ο Μάνος Βακούσης αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της αξίας του ως ηθοποιού και έρχεται με μια καλύτερη ερμηνεία να το αποδείξει περίτρανα. Ένα μεγάλο κρυφό χαρτί στην ελληνική σκηνή μας δίνει τις ικανότητές του.
Σοβαρός όταν πρέπει, σκληρός όταν χρειάζεται, ανθρώπινος όταν το νιώθει, γεμάτος χιούμορ όταν ξεφεύγει. Τα καλύπτει όλα, κάθε πτυχή.


Ο Πέτρος Λαγούτης, ως άμεσος συνεργάτης του αστυνόμου Μπαρασόπουλου, είναι και αυτός μια ευχάριστη έκπληξη στο όλο καστ με την πιο ώριμη και γεμάτη ερμηνεία του μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με όλους μα όλους τους ερμηνευτές που ήδη αναφέραμε σε άψογες παρουσίες τηρουμένων των αναλογιών της σημαντικότητας του ρόλο τους.


Ως δ/ντής ψυχιατρείου ο Άκης Σακελλαρίου, άψογος και επιβλητικός μαζί και πειστικός.


Πολύ μεγάλη έκπληξη η ερμηνεία του Βασίλη Ρίσβα, αναβαθμισμένη αυτή τη φορά λόγω της μεγαλύτερης παρουσίας του που ακολουθεί την υπόθεση. Υπέροχος.


Η Βίκυ Παπαδοπούλου ερμηνεύοντας την δημοσιογράφο, είναι θετική στην παρουσία της.
Το ίδιο και η Κατερίνα Διδασκάλου στο ρόλο της μοριακού βιολόγου, αποδίδει τον χαρακτήρα της γυναίκας και της επιστημόνισσας πολύ όμορφα και ήρεμα.


Όπως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη η ερμηνεία του ως αρχηγού της αστυνομίας, δοσμένη με ακριβέστατη σοβαρότητα και μέτρο.



Ακολουθούν άπαντες! Το θεωρώ πλεονασμό να επαναλάβω όλο το καστ για να αναδείξω την ερμηνεία τους. Ακόμα και οι πιο απλοί, φαινομενικά ρόλοι, όπως π.χ. αυτών των ανθρώπων του υποκόσμου, είναι τόσο άψογα δοσμένοι, που δεν γίνεται να μην το παρατηρήσεις. 


Θεωρώ το "Έτερος εγώ: Χαμένες ψυχές" ένα tv movie, που απογειώνει τα γνωστά τετριμμένα μέτρα και σταθμά μιας μέσης παραγωγής. Σέβεται τον θεατή. Τον βάζει σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην οποία επίκεντρο φέρνει την ελληνική μυθολογία, για δεύτερη φορά, κάτι που επιτέλους περιμέναμε όχι για λόγους ...σωβινιστικούς αλλά για λόγους ουσιαστικούς των κόσμων, των αξιών που μπορεί να αναδείξει.
Και είμαστε τυχεροί πιστεύω που θα συνεχιστεί σε τρίτο κύκλο από το Φθινόπωρο.
Είναι ένα δημιούργημα που κάνει την οικογένεια, την παρέα, τον έναν, να συγκεντρωθεί, να το δει, να την δουλέψει στο μυαλό του, στον ψυχισμό του, στους προβληματισμούς του.
Τον ωθεί να "σηκώσει και ένα βιβλίο" να διαβάσει πράγματα ή να θυμηθεί κάποια από αυτά.

Για αυτό και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης-Κοιμητήριο Ανάστασης Δραπετσώνα







Σχόλια

  1. Την ταινία που την είδα - κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο - με δική σου προτροπή Γιάννη, ήταν αληθινά συγκλονιστική. Δεν ξέρω για τη σειρά, αλλά από την όλη παρουσίαση σου, την οποία εμπιστεύομαι, πρέπει να είναι εξίσου πολύ καλή.
    Και για τους ανυποψίαστους, θύμισε Γιάννη, γιατί κατέβηκε άρον άρον από τις αίθουσες προβολής και διατίθεται πλέον δωρεάν στο διαδίκτυο; Κι αυτή πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.
    Το link της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=y3zho2aV2bs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη μου καλησπέρα. Η σειρά είναι ακόμα καλύτερη, πιο "χορταστική", πιο σκοτεινή. Δίνει την ευκαιρία σε πολλούς χαρακτήρες να τους απολαύσει ο θεατής. Το δε θέμα απίστευτο.
      Η Ταινία κατέβηκε από τους κινηματογράφους, με την προσωπική απόφαση του Σωτήρη Τσαφούλια γιατί εκείνη την εποχή που παρουσιάστηκε σε μια συνέντευξη κάποιος ρώτησε αν ένας δολοφόνος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ταινία ως "έμπνευση". Μάλιστα εκείνη την εποχή είχαμε τις φονικές επιθέσεις σε οδηγούς ταξί. Έγινε θόρυβος. Ο σκηνοθέτης, αν θες κακώς κατ' εμέ, σε ένδειξη ευαισθητοποίησης, κατέβασε την ταινία από τα δημόσια μέσα και μετά από καιρό την προβάλει μόνο στο you tube. Πιστεύω άδικα "φορτώθηκε" αυτόν τον θόρυβο. Αλλιώς όλοι οι συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων θα έπρεπε να σταματήσουν να γράφουν.
      Καλησπέρα Βασίλη μου και σε ευχαριστώ ειλικρινά.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω για τη σειρά, αλλά πιστεύω ό,τι γράφεις γι αυτήν. Και το καστ των ηθοποιών είναι επισης εγγύηση.
    Σ'ευχαριστούμε για όλη αυτήν τη δουλειά
    Καλή Κυριακή να περάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, σε διαβεβαιώ για του λόγου το αληθές. Έτσι είναι. Εξαίρετο καστ και δημιουργία που ξεχωρίζει παραπάνω. Να την δεις όπου μπορείς. Εγώ σε ευχαριστώ για κάθε σου παρουσία και ανταπόκριση καλή μου φίλη. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη, πολύ ωραία παρουσίαση για μια πολύ δυνατή σειρά.
    Πατάει φυσικά σε γερές βάσεις που έθεσε η καταπληκτική ταινία.
    Είναι μια σειρά προσεγμένη, τόσο σε ερμηνείες και υλοποίηση, όσο και σε παραγωγή.
    Μια σειρά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξένες και μακάρι να είχαμε περισσότερες ισάξιες προσπάθειες.
    Μπράβο Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό που λες Γιώργο μου! Δεν έχει σε τίποτα το παραμικρό να ζηλέψει από πανάκριβες πολυδιαφημιζόμενες σειρές. Θα έλεγα μάλιστα ότι τις ξεπερνά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μιλάμε για θεματογραφία που είναι απρόβλεπτη και σε μεταφέρει σε κόσμους μαγικούς, σκοτεινούς και αδούλευτους μυθοπλαστικά.
      Καλησπέρα φίλε μου.

      Διαγραφή
  4. "Σας λέει ο σύντροφός σας: σ' αγαπώ και εσείς ρωτάτε πόσο; Όταν προσπαθείς να βάλεις ποσότητα σε μια αξία τότε την μετατρέπεις σε αρχή"
    Πόσο αληθινό!
    Έχοντας δει την ταινία σε σενάριο του Τεύκρου Μιχαηλίδη, είμαι σίγουρη πως και η σειρά θα είναι αντάξια και ίσως πιο "χορταστική". Νομίζω πως έδωσες ένα πολύ καλό κίνητρο για να την δούμε, με την περιγραφή των ρόλων και της υπόθεσης.
    Να είσαι καλά Γιάννη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για διάλογο διαμάντι Μαρία μου! Από μόνος του θέμα διατριβής. Η σειρά βαδίζει στα ίδια χνάρια ακριβώς. Και ναι είναι πιο "χορταστική" καθώς έχει μεγάλη διάρκεια. Αν μπορέσεις και τη βρεις θα είναι ευχής έργο. Σε φιλώ και ευχαριστώ καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, η ταινία ήταν ταινιάρα!
    Τη σειρά δεν την έχουμε δει, αλλά την ψάχνω στα τορρεντάδικα.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει στο γιουτιουμπ, μήπως την έχουν ανεβάσει.
    Αν έχεις κάτι υπόψη σου, για το πού μπορώ να την βρω, μου λες!
    Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Πιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρτίστα μου καλησπέρα σου. Όχι στο you tube υπάρχει μόνο η ταινία. Η σειρά μόνο εκεί που αναφέρεις. Στο magico αν έχεις λογαριασμό θα την βρεις κανονικά. Αξίζει τον κόπο δεν το συζητάμε. Σε καλησπερίζω Αρτίστα μου. Αν θες κάτι μου λες. Φιλιά.

      Διαγραφή
    2. Εγώ κι ο Ήρωας, είχαμε την τύχη ένας πολύ καλός και ευγενικός κύριος, που ας είναι καλά ο άνθρωπος και τον ευχαριστούμε πολύ, να μου δώσει τα επεισόδια και ξεκινήσαμε να βλέπουμε τη σειρά.
      Σήμερα είδαμε το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο, το οποίο τέταρτο το βρήκαμε εξαιρετικό, καθώς είχε και πολύ έξυπνο χιούμορ, ειδικά στις σκηνές με το τύπο που ήταν μηχανικός αυτοκινήτων.
      Αγαπήσαμε για ακόμα μια φορά τον Δαδακαρίδη και την υποκριτική του και τους Αλαχουζαίους, που έχουν δώσει ρέστα με τα σπέσιαλ εφέ τους!
      Πριν ξεκινήσω να βλέπω τη σειρά, δεν είχα άποψη, όπως ήταν φυσικό, αλλά τώρα βλέπω πόσο δίκιο έχεις σε αυτά που γράφεις και περιγράφεις!
      Καλό βράδυ κύριε Πιτ!

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι Αρτίστα μου! Πιστεύω ότι η σειρά θα σας "ρουφήξει". Είναι η ...τρίτη φορά που τη βλέπω οικογενειακά. Κάθε φορά δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δαδακαρίδης έχει γίνει το ερμηνευτικό "πουλαίν" μου! Είναι εκπληκτικός. Ο δε "μηχανικός αυτοκινήτων", (ξέρεις είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης ο Τσαφούλίας), είναι έξοχος. Πολύ χιούμορ και μάλιστα πηγαίο βγάζει και ο Μάνος Βακούσης, που είναι αποκάλυψη.
      Χαίρομαι πάρα πολύ καλή μου φίλη. Καλή συνέχεια στα επόμενα επεισόδια. Περιμένω συνολική άποψη.

      Διαγραφή
  6. Δεν είμαι φαν των θρίλερ Γιάννη μου, αλλά βλέπω ότι παίζουν σπουδαίοι ηθοποιοί. Ενας κι ένας είναι, εκτός από ορισμένους, όπως ο Λαέρτης και κάποιοι άλλοι που δεν γνώριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καστ είναι θαυμάσιο Ειρήνη μου. Και οι ερμηνείες τους εξαιρετικές σε πολύ ψηλά μέτρα. Όσον αφορά το είδος, δεν μπορώ να σου πω κάτι καθώς είναι απολύτως σεβαστές οι προτιμήσεις σου. Στέλνω καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  7. Πολύ ενδιαφέρον!
    Δεν το ήξερα.
    Θα φροντίσω να δω και τη σειρά.
    Σ'ευχαριστώ Γιάννη μου για την ενημέρωση :)
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σου μιλάω για κάτι εξαιρετικό! Πραγματικά. Κάτι που ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Ευχαριστώ καλή μου και όμορφη συνέχεια.

      Διαγραφή
  8. Γιάννη, πρόσφατα την είδα και πραγματικά είναι εξαιρετική! Την σειρά δεν την έχω δει η αλήθεια είναι... Για τα ελληνικά δεδομένα ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα.
    Εξαιρετική και η παρουσιάση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι είδες την ταινία Μαρία. Ναι, ήταν συγκλονιστική. Όπως και η σειρά. Πλέον έχει καταξιωθεί στην συνείδηση του κοινού και το Φθινόπωρο θα έχουμε τον επόμενο κύκλο. Δικαιωματικά υπέροχη. Καλό μήνα Μαρία μου και σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Χρυσά ζευγάρια στο Ελληνικό σινεμά: Δεκαετία 1960-Μέρος 1ο

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

"ΑΝΤΙΓΟΝΗ" του Γιώργου Τζαβέλλα. Το Αρχαίο δράμα στον ελληνικό κινηματογράφο