Καλή Χρονιά με ...2017 Ευχές

Αγαπημένοι μου Φίλοι και Φίλοι
ο παλιός χρόνος μετράει τις τελευταίες του στιγμές.
Πέρασαν από πάνω μας μια σειρά πράγματα τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Τα όσα εκτυλίχτηκαν σε συλλογικό επίπεδο είναι άσχημα και επιδείνωσαν τη ζωή μας και γκριζάρισαν το αύριο και τις προσδοκίες μας.
Τα όσα ζήσαμε προσωπικά έχουν να κάνουν με τα προσωπικά βιώματα του καθένα μας και ελπίζω να έκλεισαν όμορφα και θετικά.

Εδώ στο CINEFIL θέλω να συγκεντρώσω και να εκφράσω τις προσωπικές μου Ευχές για την καινούργια χρονιά που σε λίγες ώρες ξανοίγεται μπροστά μας


Να ευχηθώ σε όλους, επισκέπτες εδώ στην blogο-γειτονιά μας,
φίλους και φίλες, συνοδοιπόρους και γνωστούς

**@@ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ @@ **

Έτσι με καρτουνίστικη διάθεση, με θετικές στιγμές, με πολλά χαμόγελα, με χιούμορ γιατί ειλικρινά θα το χρειαστούμε.
Θα χρειαστούμε την ΥΓΕΙΑ μας, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μας, το ΔΕΣΙΜΟ μας για να πορευτούμε στο καλύτερο, κόντρα σε "δαίμονες" και "νεκροθάφτες"


2017 ΕΥΧΕΣ για μια καινούργια χρονιά, που αξίζει και δικαιούμαστε να την διεκδικήσουμε ερωτική, αισθησιακή, ανατρεπτική τουλάχιστον για τις προσωπικές μας στιγμές.


Προσπαθώ να κάνω τις ΕΥΧΕΣ μου "πικάντικες" γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής που είτε το ενοχοποιήσαμε κάκιστα, είτε το παραμελήσαμε κάτω από τα βάρη και τα άγχη της ζωής.
Ίσως πρέπει να το ...ξαναπιάσουμε απ την αρχή.


Και αυτό γιατί θα χρειαστούμε τέτοια φίλτρα στη καθημερινότητά μας, θα χρειαστεί να πάψουμε να είμαστε "δήθεν", "υποκριτές", ψευτοηθικοί.
Γιατί μέσα απ τον έρωτα θα αγαπήσουμε εμάς πλάι στον/στην  σύντροφό μας.
Θα μάθουμε να σπάμε το "εγώ", θα μάθουμε να μοιραζόμαστε, να δίνουμε, να παίρνουμε.



Καλή χρονιά σε όλους μας
με γεμάτες και ζεστές τις προσωπικές μου ευχές για τον καθένα σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ένα μεγάλο μπουκέτο "ευχαριστώ" για την παρουσία σας στους προσωπικούς μου δικτυακούς χώρους.


Σχόλια

  1. Καλή Χρονιά Cinefilτατε Γιάννη, Χρόνια Πολλά και Καλά.
    Εύχομαι να έχεις Υγεία, να απολαμβάνεις Αγάπη και να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Να τους πεις ότι είναι πολύ τυχεροί που σε έχουν.
    Ευτυχισμένο το 2017 που εύχομαι μόνος χαρές να φέρει. Τις δικαιούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωωω Πέτρο μου τι όμορφες ευχές. Και θαρρώ μια δόση σοβαρής υπερβολής για μένα. Ας έχουμε μια καλή χρονιά ρε φίλε γιατί την αξίζουμε σαν άνθρωποι. Σε ευχαριστώ ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά Γιάννη μου!
    Με υγεία και αγάπη για όλους και χωρίς ίχνος μιζέριας!
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ματίνα μου Καλή χρονιά κορίτσι μου. Με πολλές όμορφες ευχές για τη ζωή σου και ότι όμορφο ονειρεύεσαι. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και την παρουσία σου καλή μου.

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά και από εδώ Γιάννη μου. Ας είναι για σένα και τους αγαπημένους σου όσο πικάντικο το θες το 2017. Να φέρει ΄πρώτα από όλα υγεία, αγάπη, δημιουργία και πολλά πολλά χαμόγελα. Εντάξει και λεφτά, μην πεις όχι!
    Καλή σου ΄μέρα με πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου καλησπέρα κοπέλα μου. Καλή χρονιά να την ευχηθώ με την καρδιά μου. Φυσικά η υγεία μας προηγείται μακράν στην βαρύτητα και στην προτεραιότητα. Να μας μεταχειριστεί ανθρώπινα, τρυφερά και όμορφα ο νέος χρόνος μακάρι επιτέλους.
      Κρατώ όλες σου τις ευχές και σε φιλώ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ