"ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ και η ΚΟΥΝΙΑ" όταν ο Σύγχρονος Ελληνικός Κινηματογράφος μεγαλουργεί

Φίλες και Φίλοι
έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο των Ημερών μας.
Έχουμε πει πολλά, έχουμε πραγματικά δει πολλά, θετικά και αρνητικά, έχει γενικά ασκηθεί κριτική για την θεματολογία και την ποιότητα των παραγωγών, έχουν ξεχωρίσει αξιόλογες και μεγάλες δημιουργίες που λάμπουν στην κυριολεξία.

Σήμερα θα σταθώ σε μια ακόμα πολύ πρόσφατη Κινηματογραφική Ελληνική δημιουργία.
Είχαμε την ευλογία πραγματικά να την δούμε πρόσφατα στην ΕΤ2. Ήταν μια ταινία, που την "κυνηγούσα" από τότε που βγήκε στους Κινηματογράφους και να που ήρθε η στιγμή να την παρουσιάσω.

Αφορά μια Υπέροχη πραγματικά ταινία, μια ταινία που τίμησε τον σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο τόσο στην πατρίδα μας αλλά κύρια στο εξωτερικό. Μια δημιουργία που εκτός από την δεδομένη της ποιότητα, αναφέρεται σε ένα θέμα που στην κυριολεξία πονάει ακόμα στις μέρες μας.
Μιλάω για τον ξεριζωμό των ανθρώπων, για την προσφυγιά και τα προβλήματα που την συνοδεύουν και κύρια για τα ΠΑΙΔΙΑ των ξεριζωμένων ανθρώπων.

Μια ταινία που συγκινεί, που είναι στιγμές που ταρακουνά άμεσα τα συναισθήματά μας, που προκαλεί πολύ μεγάλη φόρτιση.

Κυρίες και Κύριοι μιλάω για:

"ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ και η ΚΟΥΝΙΑ"

της ΜΑΡΙΑΣ ΝΤΟΥΖΑ


Η Ταινία προβλήθηκε σε επίσημη Πρεμιέρα στις 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Σενάριο-Σκηνοθεσία: ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΖΑ

πάνω σε μια Ιδέα της ΕΛΕΝΗΣ ΑΤΣΙΜΠΚΑΣΗ


Η Ελληνίδα Κινηματογραφίστρια, μπαίνει με πάταγο στην κυριολεξία στην πρώτη της Ταινία μεγάλου μήκους, καθώς μέχρι τώρα η δουλειά της είχε βάση το Σενάριο και τις ταινίες μικρού και μεσαίου μήκους όπως επίσης και ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Παραγωγή:  ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ

Κινηματογράφιση: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

Μοντάζ:  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ

Μουσική:  ΑΝΝΑ ΣΤΕΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

Ενδυματολογία:  ΝΙΚΟΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μακιγιάζ:  ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σκηνικά Κοστούμια:  ΤΖΙΟΒΑΝΝΙ ΤΖΑΝΕΤΗΣ

Ηχολήπτης: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ


ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ στο ρόλο του Πατέρα Κυριάκου Καραπάνου


ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ στο ρόλο της κόρης Ελένης


MIRJANA KARANOVIC στο ρόλο της Nina


ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ στο ρόλο του Μάρκου


ΙΡΙΣ ΜΗΤΤΑ στο ρόλο της μικρής Άννας, κόρης της Ελένης


ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΛΕΤΣΗ στο ρόλο της Mira κόρης της Nina


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ στο ρόλο του γιατρού Ιορδάνη


ΜΕΛΙΝΑ ΛΙΑΛΙΟΥ στο ρόλο της Ελένης ως παιδί


ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΠΑΤΣΗΣ στο ρόλο του Στεφάν συζύγου της Nina


JOHN BICKNELL στο ρόλο του Harry συζύγου της Ελένης

Ακόμα οι:  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, VEROIKA BJELICA, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΝΩΤΗΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ


ΤΟ ΘΕΜΑ

Όπως αναφέρει και το μόττο της ταινίας, το πιο δύσκολο ταξίδι είναι ο γυρισμός....!
Εκεί παραμονεύουν τα δύσβατα, τα απρόβλεπτα, η αντιμετώπιση της αλήθειας, τα μεγάλα μυστικά που έρχονται από το παρελθόν, η αντιμετώπιση της ωμής πραγματικότητας, οι μεγάλες και δύσκολες αποφάσεις.

Ο Κυριάκος Καραπάνος, παλιός πολιτικός πρόσφυγας, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, στον τόπο του στο χωριό του έχοντας χάσει τη γυναίκα του στα δύσκολα χρόνια της προσφυγιάς.
Εδώ είναι Πρόεδρος στην Κοινότητα του χωριού του και ζει με την Οικιακή του Βοηθό, την Νίνα και την μικρή της κόρη την Μίρα.
Η Κόρη του, η Ελένη, εδώ και δεκαπέντε χρόνια έφυγε για την Αγγλία, παρά τη θέληση του πατέρα της, και ζει μόνιμα εκεί ως καθηγήτρια καρδιολογίας σε μεγάλο νοσοκομείο με την νεαρή της κόρη την Άννα και τον Άγγλο άντρα της τον Χάρρυ.
Η Ελένη τρέφει αρνητικά αισθήματα για την Ελλάδα και το περιβάλλον του πατέρα της.
Όταν η μεγάλη πολυεθνική στην οποία δουλεύει ο άντρας της χρεοκοπεί, ο ίδιος αποφασίζει να πάρει μετάθεση στην Κίνα προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του.
Στο μεταξύ ο Πατέρας της την καλεί εσπευσμένα στην Ελλάδα για το Πάσχα και συνάμα να μιλήσουν για τα μελλοντικά σχέδια του πατέρα της σχετικά με το μεγάλο πατρικό της σπίτι.
Η Ελένη βρίσκεται για πρώτη φορά στη ζωή της αντιμέτωπη με το σοκ της αναγκαστικής μετανάστευσης ή ενός αόριστου χωρισμού με τον άντρα της.
Επισκέπτεται τον Πατέρα της όμως εδώ συναντά μια άλλη πραγματικότητα. Στο σπίτι βρίσκουν την Νίνα με την κόρη της τη Μίρα που βοηθούν τον Πατέρα της.
Σύντομα η Ελένη θα ανακαλύψει με τη σειρά της τα μεγάλα μυστικά του Πατέρα της.


Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΖΑ δεν είναι από τους Σκηνοθέτες που θα το "παίξουν κάπως και δήθεν" στην Κινηματογραφική της Νοοτροπία. Μήτε με αφαιρέσεις, μήτε με αοριστία, μήτε με περισπούδαστη κουλτούρα και συμβολισμούς. 
Παίρνει ένα δύσκολο και βαθύτατα ανθρώπινο δράμα, αυτό του ξεριζωμού, της προσφυγιάς και των πολέμων και των αποτελεσμάτων τους πάνω στον άνθρωπο και τις σχέσεις του και στήνει μια ταινία κλασικότατη, ένα δράμα καθάριο, με ρυθμούς φυσιολογικούς.
Τα κάδρα της τόσο σε ανοιχτούς χώρους σε μια μαγική πραγματικά Ελληνική φύση, πλάνα συνόλου είναι εξαιρετικά, τα πλάνα της σε εσωτερικούς χώρους πανέμορφα και ειδικά τα γκρο πλαν πάνω στα πρόσωπα δουλεμένα με εξαίρετο τρόπο για να απεικονίσουν την εσωτερική ένταση και τα συναισθήματα.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ της ΑΝΝΑΣ ΣΤΕΡΕΟΠΟΥΛΟΥ εξαιρετική όπως και όλων των συντελεστών η δουλειά.



ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

Το ερμηνευτικό Καστ της ταινίας είναι πραγματικά υπέροχο με τον καθένα να δίνει αυτό που πραγματικά κατέχει με τον καλύτερο τρόπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ


Για τον Γιάννη Λογοθέτη τι να πει κανείς. Ηθοποιός χρόνων , με μεγάλη θητεία και πέρασμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο των τελευταίων εποχών, δίνει όλο του το "είναι" σε μια συγκλονιστική ερμηνεία.
Εμβληματική προσωπικότητα, κεντρική φιγούρα του έργου. Ο Πατέρας....! ο άνθρωπος που η ζωή του παρήγε αποτελέσματα, γεγονότα, σημάδεψε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Αυστηρός και δυναμικός όταν πρέπει, συγκινητικός, ανθρώπινος, τρυφερός στις δικές του στιγμές δίνει μια ερμηνεία που πολλές φορές μέσα από τη σιωπή του τα λέει όλα με πάταγο.
Από τις μεγαλύτερες στιγμές της σπουδαίας του καρριέρας αλλά και μια από τις πιο χαρακτηριστικές ερμηνείες ενός Πατέρα στον Ελληνικό και όχι μόνο Κινηματογράφο

ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ


Ανέκαθεν θεωρούσα την Μυρτώ Αλικάκη σπουδαία Ηθοποιό με μεγάλες εκφραστικές δυνατότητες.
Εδώ, είναι πιο ώριμη από ποτέ....! σε μια δύσκολη ερμηνεία μιας νεαρής επιστημόνισσας, συζύγου, γυναίκας, μητέρας και κόρης έχει να αντιμετωπίσει μια ξεχωριστή πρόκληση για τον καθένα από αυτούς τους ρόλους.
Ποτέ δεν φανταζόταν ότι η ζωή της θα έπαιρνε τέτοια πορεία. Ίσως να κουβαλά την αλλαζονεία που δίνει στους νέους ανθρώπους η πρόσκαιρη επαγγελματική τους επιτυχία και χάνεται η Γη κάτω απ τα πόδια τους σαν η ζωή δείχνει ένα άλλο πρόσωπο σε αυτούς.

MIRJANA KARANOVIC


Το "βαρύ πυροβολικό" του Σέρβικου Κινηματογράφου για πάρα πολλά χρόνια, από εποχής ενιαίας Γιουγκοσλαβίας μέχρι σήμερα. Πολύ μεγάλη ερμηνεία, μια Μάνα και εκείνη στα ξένα,
μια οικογένεια στον αέρα, ένα παρελθόν να κυνηγά σαν σκιά. Πολύ μεγάλες δυνατότητες για την προσωρινά σε εμάς άγνωστη Ηθοποιό, είναι ευλογία που την γνωρίσαμε μέσα από την συγκεκριμένη ταινία

ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ


Ο Νεαρός ηθοποιός μας συνεχίζει μια σειρά από σημαντικές παρουσίες τόσο στο θέατρο όσο και στον Κινηματογράφο. Πολυσπούδαστος άνθρωπος, με κοινωνική δράση και παρουσία, έχει εδώ στην ταινία έναν δεύτερο ρόλο, του νεαρού δικηγόρου που από παλιά έχει σημαντική σχέση τόσο με την Ελένη όσο και με τον Πατέρα της.
Άψογη ερμηνεία σε όλα τα επίπεδα



ΙΡΙΣ ΜΗΤΤΑ


Στα 11 της χρόνια, το μικρό αυτό λουλούδι, έχει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους στη ζωή της και της εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.
Έχοντας πίσω της μια μικρή εμπειρία από διαφημίσεις και χορό, εδώ έχει έναν ρόλο που δεν είναι λίγος αλλά θα έλεγα ουσιαστικός στην πλοκή της ταινίας. Και τα βγάζει πέρα με εξαίρετο τρόπο.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΛΕΤΣΗ 

Συνομήλικη της Ίριδας, 11 ετών, προσφυγόπουλο από την Σερβία, με Ελληνικές ρίζες. Σπουδαγμένο παιδί στο θεατρικό παιχνίδι, στο κλασικό και σύγχρονο μπαλέτο και για αυτήν εδώ είναι η πρώτη της μεγάλη ταινία.
Ρόλος παράλληλος με της νεαρής Ίριδας με την οποία γίνονται φίλες στην ταινία βιώνοντας μια σειρά προβλήματα ειδικά εκείνη, ρατσιστικά από τα λοιπά ...παιδιά της ηλικίας της.

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

Ηθοποιός με υποδομή, σπουδές και θέσεις πραγματικά ζηλευτές. Παιδί της προσφυγιάς στην Τασκένδη, μεγάλες διακρίσεις στο Ουζμπεκιστάν στο χώρο της τέχνης.
Από το 1993 στην πατρίδα του πίσω με δουλειά στο θέατρο και τον Κινηματογράφο.
Υποστηρικτικός εδώ ο ρόλος του, που τον δίνει με τον ανάλογο σεβασμό

Τα ίδια ισχύουν και για τους λοιπούς συμμετέχοντες, τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΞΕ, αυτόν τον χαρακτηριστικό ηθοποιό που με το δικό του προσωπικό ύφος είναι πολύ καλός, αλλά και όλους τους άλλους.


ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Μέσα μόλις σε τρία χρόνια η ταινία ξεπέρασε τα Ελληνικά όρια και έχει ήδη προβληθεί σε μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές.
Σημειώνουμε ήδη τις μέχρι τώρα Συμμετοχές της στα 
FESTIVALS:  17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ στο ΣΙΚΑΓΟ
42ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ
13ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ
11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ CHENNAI
44o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΙΝΔΙΑΣ
2Οο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
44ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Για να δούμε τις διακρίσεις:

12 Βραβεία και 2 υποψηφιότητες ήδη κοσμούν την ταινία

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Σκηνοθεσία, Φωτογραφία, Σκηνικά, Ενδυματολογία)
9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
(Βραβείο ταινίας, σκηνοθεσίας, Α΄Αντρικού και Γυναικείου ρόλου, μουσική, φωτογραφία, σχεδιασμό παραγωγής)
11ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ SAN FRANSISCO ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
ως καλύτερη ταινία





Εδώ: 
Το Δέντρο και η Κούνια

είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας, για κάθε αναλυτική σας χρήση.
Οι Εικόνες έχουν Πηγή την ανωτέρω ιστοσελίδα της οποίας και αποτελούν πρωτογενές πνευματικό υλικό.

Φίλες και Φίλοι, σας προτείνω ανεπιφύλακτα την εν λόγω ταινία χωρίς καμία επιφύλαξη.
Θα βρεθείτε μπροστά σε μια σειρά προβλημάτων που ο πόλεμος προκαλεί αλλά και η σύγχρονη ζωή πολλαπλασιάζει.
Μέσα σε ένα περιβάλλον που η Ελληνική άγρια φύση προσφέρει απλόχερα, σε ατμόσφαιρα μυστηρίου, σε ανθρώπινες εντάσεις και διλήμματα

Μια δημιουργία που κρατά πολύ ψηλά τον παρόν και το αύριο του σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου



Σχόλια

  1. Τόσα έχω ακούσει για αυτή την ταινία κι ακόμα δεν την έχω πετύχει...
    Θα την κυνηγήσω, μετά το αφιέρωμά σου, Γιάννη, οπωσδήποτε!
    Έχουμε αρκετές καλές ταινίες που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέμε σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν ξεχωρίσει αρκετές ταινίες ναι Αλεξάνδρα μου. Αν μπορούσαμε να μεγαλώσουμε την αξιόλογη παραγωγή μας θα κάναμε σχολή πραγματική.
      Να το δεις το έργο Αλεξάνδρα μου θα σε καλύψει.
      Ευχαριστώ για τα λόγια σου και εύχομαι καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
  2. Και την έχασα η κακούργα.. Την έδειξε το Σάββατο το βράδυ αλλά, αν και ήμουν σπίτι, κάτι άλλο μου τράβηξε την προσοχή.. Θα επανορθώσω την επόμενη φορά. Καλή εβδομάδα Γιάννη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή βδομάδα Πέτρα μου. Μπορείς να την δεις πιστεύω από βίντεο κλαμπ. Θέλω να το πιστεύω δηλαδή γιατί δεν το ξέρω.
      Καλή βδομάδα κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  3. Δεν την ξέρω δεν την έχω δει. Η παρουσίασή σου καταπληκτική όπως πάντα και θα την νοικιάσω να τη δω. Θα σου πω εντυπώσεις.
    Καλά να είσαι Γιάννη μου να μας κεντρίζεις με τις ταινίες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σου Άννα μου. Προσωπικά στο προτείνω ανεπιφύλακτα όπως και σε όλους. Εξαιρετικής ευαισθησίας και καλλιτεχνίας δουλειά. Με σεβασμό στον θεατή. Να την δεις και να επανέλθεις.
      Σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. Να έχεις όμορφο βράδυ.

      Διαγραφή
  4. Ακουστά και μόνο την είχα και φυσικά δεν γνώριζα την παραμικρή λεπτομέρεια που διάβασα εδώ μέσα.
    Θεωρώ την σεναριακή ιδέα εξαιρετική, από αυτές που με εξιτάρουν να κατεβάσω μια ταινία.
    Ήδη αυτή τη στιγμή αυτό κάνω και σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμή μου φίλε που η παρουσίαση εδώ έδωσε μια ώθηση αξιόλογη. Ελπίζω να μην απογοητευτείς και περιμένω τυχόν σχόλια και εντυπώσεις σου. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την έχω δει και προτείνω κι εγώ στους αναγνώστες του ιστολογίου να την δουν, είναι εξαιρετική!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο & συγχαρητήρια για την επιλογή Γιάννη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαργαρίτα καλησπέρα καλή μου. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Συνηγορείς στην πρόταση έτσι ; χαίρομαι κοπέλα μου. Να έχεις ένα όμορφο ΣαββατοΚύριακο.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο ρε Γιάννη και την έψαχνα αυτήν την ταινία! Την είχα δει στα πεταχτά στην ερτ1 και κόλλησα. Πόσο ωραία ταινία ρε συ, σε ένα μέρος γυρισμένη με ωραίο απλό σενάριο! Πρέπει να παραδειγματιστούν πολλοί Έλληνες σκηνοθέτες από αυτή την ταινία.Πολύ λίγες κοινωνικές βγαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συνυπογράψω απόλυτα τα λεγόμενα και τη σκέψη σου Χριστίνα. Έχουμε πήξει στα δήθεν και στις κινηματογραφικές ξεπέτες. Εδώ μιλάμε για μια παραγωγή-δημιουργία που σέβεται την τέχνη, τον Κινηματογράφο αλλά και το κοινό.
      Ευχαριστώ πολύ καλή μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ