ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ και ....ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλοκαίρι φίλες και φίλοι.....

ζέστη, μελτεμάκι, καυτή ατμόσφαιρα, όμορφες βραδιές, καταγάλανες θάλασσες....
Όλα τούτα που μοσχοβολούν Ελλάδα αλλά μαζί Αισθήσεις και Ζωή..

Ο Κινηματογράφος το καλοκαίρι έχει τη δική του "τιμητική", Είτε στις θερινές πανέμορφες αίθουσες κάτω από τον έναστρο ουρανό, στη δροσιά των δέντρων, με μπυρίτσα ή αναψυκτικό, είτε στο σπιτικό μας σε κάθε μέσο αναπαραγωγής μια κινηματογραφικής ταινίας.

Ο Ελληνικός Κινηματογράφος, όπως είναι φυσικό, είναι άρρηκτα δεμένος με το υπέροχοΕλληνικό καλοκαίρι και μάλιστα οι κλασικές Ελληνικές Comedy έχουν "υμνήσει" με έντονο τρόπο την εποχή μας αυτή.

Είμαστε προς τα τέλη του Ιούλη....Στην καρδιά του καλοκαιριού. Ενός φετινού καλοκαιριού, που οι άρχοντες και το προσωπικό τους, προσπαθούν πάσει δυνάμει να μας το κάνουν και αυτό μαύρο και γκρίζο.

Απαντάμε, εκτός των άλλων, με χαμόγελο, με χιούμορ, με όπλο τον Ελληνικό κλασικό Κινηματογράφο

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ


και ....ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Ο Μεγάλος μας Ηθοποιός, από τις μεγαλύτερες και πλέον εμβληματικές μορφές του Ελληνικού Κινηματογράφου, στην τεράστια διαδρομή του, έχει "συνδέσει" το όνομά του και τη Φιλμογραφία του με το Ελληνικό Καλοκαίρι.

Γλυκύτατες comedy γεμάτες αστείρευτο γέλιο, πλούσια γλυκά συναισθήματα, απερίγραπτες καταστάσεις, θερινά .....τσιλιμπουρδίσματα, να ξεχειλίζουν από λαμπερές μορφές αλλά και εικόνες από τα ζηλευτά Ελληνικά μας καλοκαίρια.


Διάλεξα λοιπόν για σας μερικές αντιπροσωπευτικές Κωμωδίες με απόλυτο Καλοκαιρινό χρώμα, παλιές και νεώτερες στις οποίες ο Λάμπρος Κωνσταντάρας άφησε πραγματικά εποχή

Πάμε να τις χαρούμε:

1958  "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ"

Σε ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  ΑΝΤΡΕΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ

Μια γλυκύτατη παλιά κωμωδία, στην οποία βρίσκουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως Τζόνυ, τον πατέρα της νεαρής Αλίκης να βρίσκεται για διακοπές στο πολυσύχναστο τότε νησί, την πανέμορφη ΑΙΓΙΝΑ.

Με την ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ως κόρη του, τον ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ ως το πλουσιόπαιδο Ζαν και τους:

ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΚΟΥΣΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ, ΑΛΕΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΡΑΣΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟ




Ο Δημοσιογράφος Τζόνης φτάνει στην Αίγινα με την όμορφη κόρη του Αλίκη συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Η Αλίκη γνωρίζεται με τον νεαρό Ζαν, απόγονο μεγάλης αρχοντικής οικογένειας του νησιού, ο οποίος της κρατά κρυφή την καταγωγή του. Εμφανίζεται δε ως ....Γιάνναρος, ένας μπεκρής του νησιού. Στο μεταξύ την γνωρίζει και επανασυστήνεται με την αληθινή του ιδιότητα.
Η Αλίκη θαρρεί ότι ανακαλύπτει τον ...δίδυμο αδελφό του και εκεί τα πράγματα απογειώνονται σε μια τρελή και τρυφερή κωμωδία.


Μια γλυκύτατη κωμωδία λουσμένη στην ομορφιά και στην γαλήνη τη ΑΙΓΙΝΑΣ, νησί που σημάδεψε μια σειρά ταινιών μας εκείνα τα χρόνια.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι καταλυτικός και υπέροχος με την παρουσία του.

Χαρείτε κοντά του κάθε όμορφο μέρους του νησιού.

1960  "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ"

με την υπογραφή στο ΣΕΝΑΡΙΟ και ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ του μεγάλου μας
ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ

αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην πανέμορφη ΡΟΔΟ, στο σμαραγδένιο νησί για να ζήσουμε μια ακόμα όμορφη κωμωδία απολαμβάνοντας τον ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ως ΠΕΤΡΟ ΡΑΜΠΟ, τον ανθρωπο που έχοντας χάσει όλη του την περιουσία χωρίς όμως αυτό να τον λυγίσει, με τον φίλο του ΤΑΚΗ  (ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ) εγκαθίστανται σε μεγάλο ξενοδοχείο στη ΡΟΔΟ παριστάνοντας τον μεγάλο επιχειρηματία γυρεύοντας ....πλούσια νύφη.
Εκεί γυροφέρνει η Σοφία Κατρανά (ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΥΡΑΤ) που ψάχνει πλούσιο γαμπρό για την κόρη της Βέρα (ΝΤΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΗ).
Και όλα ....ξεκινούν με φόντο τι άλλο ; το υπέροχο καλοκαίρι της ΡΟΔΟΥ και το χαμόγελο με την εφυία του ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ




Κοντά τους ακόμα ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΑΒΑΣ, ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΛΙΓΚΑΣ και άλλοι


Στους συντελεστές ήταν ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΡΑΒΙΔΗΣ στην Κινηματογράφιση, ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο Μοντάζ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ στη Μουσική


1960  "ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

Ένα ακόμα στο κοσμοπολίτικο νησί της εποχής και προσιτό στα λαϊκά δρώμενα, την ΑΙΓΙΝΑ.

Μια γλυκύτατη αισθηματική κωμωδία αυτή τη φορά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ σε Σενάριο τουΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ εδώ, τι άλλο, είναι για μια ακόμα φορά ο .....δυστυχής Μπαμπάς μοναχοκόρης με ιδιάζουσες απόψεις για την σχέση με έναν άντρα καθώς η ίδια, η Τζένη (ΜΙΡΚΑ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ) δείχνει να προτιμά καθαρά πιο ώριμους άντρες.


Ο Γοητευτικός Αλέκος Μαρκίδης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ) εμφανίζεται και την φλερτάρει ως ώριμος "Θείος" του νεαρού ανηψιού του.

Όλοι μαζί, βρίσκονται σε ένα πανέμορφο ταξίδι καλοκαιρινό στην ΑΙΓΙΝΑ όπου εκεί οι καταστάσεις περιπλέκονται και το γέλιο ανεβαίνει κατακόρυφα στα αδιέξοδα των πρωταγωνιστών.

Δίπλα στον εξαίρετο και .....αφιονισμένο Μπαμπά ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ παίζουν εκτός των όσων αναφέραμε και οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ, ΑΛΕΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ

Στο ΜΟΝΤΑΖ ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΛΙΑΚΟΣ, στη ΜΟΥΣΙΚΗ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ και στην Κινηματογράφιση ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΛΑΣ

1966  "ΤΖΕΝΗ-ΤΖΕΝΗ"

Αρκετά χρόνια μετά, ένα ακόμα καλοκαίρι, δεν μπορεί να κάνει χωρίς τη μεστή και γεμάτη επιβλητικότητα και γέλιο παρουσία του μεγάλου μας Ηθοποιού.

Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στις ΣΠΕΤΣΕΣ, στη χρυσή εποχή του μεγάλου ΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, που σε ΣΕΝΑΡΙΟ των: ΑΣΗΜΑΚΗ ΓΙΑΛΑΜΑ-ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ γράφουν μια αξέχαστη θρυλική κωμωδία που αφήνει εποχή στον Κινηματογράφο μας και στο Ελληνικό Κινηματογραφικό Καλοκαίρι




Εδώ ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ είναι ο εφοπλιστής Μίλτος Κασσανδρής με τον ανηψιό  του Νίκο Μαντά  (ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ), τη Γυναίκα του Ντιάνα (ΜΑΙΡΗ ΛΑΛΟΠΟΥΛΟΥ).
Στο επίκεντρο του διακυβεύματος η λαμπερή, ώριμη και μορφωμένη εκθαμβωτικά Τζένη Σκούταρη (ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ) κόρη του παράγοντα του νησιού Κοσμά Σκούταρη (ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) και της Ματίνας (ΕΛΕΝΗ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ).


Κοντά τους έξοχοι οι:  ΜΑΡΙΑ ΣΟΚΑΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ, ΒΑΣΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΔΗΣ, ΝΑΝΑ ΣΚΙΑΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΡΕΜΕΤΗ

Στην εκπληκτική μουσική ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΝΙΣΗΣ, στο μοντάζ ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΥΚΑΣ, στην Κινηματογράφιση οι ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΟΥΚΙΔΗΣ, ΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ



1967  "ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ"

Εδώ ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ γίνεται ο απόλυτος ....άρχων μιας εκπληκτικής κωμωδίας, που πραγματικά μπαίνει και αυτή στο πάνθεο του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Το γκρουπ των δημιουργών το ίδιο, ο μεγάλος ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ στη σκηνοθεσία και οιΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ στο Σενάριο.


Καλοκαιρινή κωμωδία γεμάτη φως, ζέστη, χρώμα, θάλασσα και άπειρα χαμόγελα.....

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ από εδώ και πέρα αφήνει τον δεύτερο ρόλο του Μπαμπά ή του Θείου και μεταμορφώνεται σε έναν .....ασυγκράτητο ΕΡΑΣΤΗ, ΓΟΗ, ικανότητες που του δίνει το αθάνατο Μποέμ ύφος του και το αριστοκρατικό του παρουσιαστικό.


Στην εξαίρετη από κάθε άποψη αυτή ταινία δίπλα του είναι η ΜΠΕΤΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ο μεγάλοςΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΧΡΟΝΗΣ ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ, η ΝΟΡΑ ΒΑΛΣΑΜΗ, η ΜΕΛΠΩ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ, η ΜΙΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ και αρκετοί ακόμα ηθοποιοί.


Η Κινηματογράφιση με την εξαίρετη Ρόδο στις φωτογραφίες που αναδεικνύουν κάθε ομορφιά της ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
Στη Μουσική ο ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ
Στο Μοντάζ ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πλέον ενσαρκώνει έναν γοητευτικό ασυγκράτητο 50άρη, τον Ντίνο Διαμαντίδη, που περνάει τη ....2η του νεότητα ακολουθώντας το χλιμίντρισμα της καρδιά του.
Αυτή τη φορά χτυπάει για την Κορίνα (ΝΟΡΑ ΒΑΛΣΑΜΗ) που θα βρεθεί γοητευμένος μαζί της παραδομένος όμως στα σχέδια της μητέρας της (ΜΕΛΠΩ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ) και του φίλου του (ΧΡΟΝΗ ΕΞΑΡΧΑΚΟΥ).
Καταλύτης στην περιπέτειά του ο φίλος του και γιατρός του Σπύρος Καρλάτος (ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ) και η συνεργάτιδά του στο γραφείο, γοητευτική Ρίτα Ζαφειρίου (ΜΠΕΤΤΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ).


Ο ....Θρυλικός διάλογος Κωνσταντάρα-Παπαγιαννόπουλου 
"Τη χούφτωσες ;
χούφτωσ'  την  χούφτωσ' την....."

περνάει στην ...Ιστορία



1971   "Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ"

Εδώ μπαίνουμε αισίως στην δεκαετία του 1970, ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΝΤΑΡΑΣ είναι πλέον ....καταξιωμένος ως ώριμος γόης με το δικό του απαράμιλλο στυλ.
Ο ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ εξακολουθεί να ...ζωγραφίζει στην Σκηνοθετική του δουλειά
και με ένα ανάλαφρο σενάριο του ΛΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ πάμε στην επόμενη επίσης απόλυτη 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ταινία του μεγάλου μας πρωταγωνιστή


Αυτή τη φορά κάνουμε ...διακοπές στο εξαίρετο "ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ" απέναντι από το μαγευτικό νησί του Σαρωνικού στην Αργολική Γη.

Πλέον δίπλα στον γοητευτικό ΛΑΜΠΡΟ είναι η ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ, ηθοποιός που έκανε χρυσό δίδυμο μαζί του σε μια σειρά ταινίες.

Μαζί τους οι:  ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΣΛΑΝΗΣ, ΜΗΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ


Ο Δημοσθένης Λαμπρούκος, (ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ), ένας φαντασμένος δικηγόρος, προσποιείται τον αριστοκράτη στη διάρκεια των διακοπών του, αγνοώντας την εμφανιζόμενη ως ρεψεσιονίστ του Ξενοδοχείου που μένει Τζίνα Ρόζα (ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ), η οποία όντως είναι κόρη ευγενή.

Σε ένα καλοκαιρινό περιβάλλον ενός εξαίρετου τόπου διακοπών ξετυλίγονται τα βάσανα του πρωταγωνιστή μας για μια ακόμα φορά.

1971  "Ο ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ"

Οι διακοπές στο ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ συνεχίζονται δια δεύτερη φορά, αυτή τη φορά σε Σκηνοθεσία του
ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στο σενάριο του ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ



Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ τούτη τη φορά είναι ο Ανδρέας Τεπενδρής, ένας μεσήλικας που διατηρεί σχολή μανεκέν με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεται στη ζωή του ο συμπολεμιστής του Νίκος Παρασκευόπουλος (ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ) ο οποίος για οικονομική βοήθεια θα του δώσει το αποτέλεσμα ενός στοιχήματος να υποδυθεί ο Ανδρέας έναν μεγαλοεπιχειρηματία σε μια πολύ πλούσια καλοκαιρινή συντροφιά στο ξενοδοχείο του.




Στα ξεκαρδιστικά καμώματα του πολυμήχανου Αντρέα συμπρωταγωνιστούν οι:

ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΥ, ΒΙΚΥ ΒΑΝΙΤΑ, ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


σε ένα φιλμ πραγματικά γεμάτο καλοκαίρι και χαμόγελα......

Στην Μουσική ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΝΙΣΗΣ, στην Κινηματογράφιση ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, στο Μονταζ ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ



Αυτά λοιπόν αγαπημένες Φίλες και Φίλοι ήταν τα πανέμορφα Ελληνικά Καλοκαίρια του 
ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ 
στον Κινηματογράφο μας.....

Μια σειρά αξέχαστες στιγμές και παρουσίες που θα μας συνοδεύουν πάντα δίνοντας τις δικές τους
ανάσες δροσιάς, ζωής και γέλιου μέσα στην κάψα κάθε καλοκαιριού, δείγμα της
ταύτισης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ με την καθημερινή μας ζωή....

Ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι....




Σχόλια

  1. Τι υπέροχο αφιέρωμα!
    Λατρεμένος Κωνσταντάρας, με την αρχοντιά του κυρίαρχη σε κάθε βλέμμα, σε κάθε ατάκα, σε κάθε πλάνο! Οι "Διακοπές στην Αίγινα" και η "Τζένη-Τζένη", από τις ταινίες που μπορώ να βλέπω διαρκώς, δίχως να βαριέμαι!
    Μικρή, στις καλοκαιρινές διακοπές που τότε, αρκούσε ένα χάδι της θαλασσινής αύρας για να έρθει στις μύτες μας η μυρωδιά από μαριδούλα στο τηγάνι, φρεσκοκομμένο καρπούζι, και γιασεμί τα βράδια, δεν σου κρύβω πως σε κάθε βόλτα μου στις παραλίες, περίμενα πως από κάποιο σοκάκι θα εμφανιστεί ο Κωνσταντάρας με κάποια από τις ... κόρες του. Τόσο τον είχα, φαίνεται, συνδέσει κι εγώ με την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού!

    Να είσαι καλά, Γιάννη!
    Σ΄ευχαριστώ κι εγώ, με τη σειρά μου, για το όμορφο ταξίδι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου πως βρε παιδί έγιναν έτσι οι ζωές μας...... Αυτά τα πανέμορφα, καθαρά, φτωχικά σοκάκια, δίπλα στην αύρα της θάλασσας, ως δια μαγείας .....ανάπτυξης εξαφανίστηκαν απ τις ζωές μας..... Να μην πω τι εμφανίστηκε στη θέση τους δεν κάνει.... θα χαλάσουμε την ...τουριστική μας ανάπτυξη.
      Εγώ στις ταινίες που αναφέρεις, αγαπημένη μου είναι το "Κάτι κουρασμένα παληκάρια"....
      Τι να πεις για τον αιώνιο Λάμπρο μας.....
      Ευχαριστώ πολύ καλή μου για την παρέα σου.

      Διαγραφή
  2. Τι τέλειο αφιέρωμα. Με αυτές τις ταινίες πάντα δακρύζω και μελαγχολώ κι ας είναι κωμωδίες. Ειδικά το Τζένη Τζένη μπορώ να το βλέπω και κάθε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τι ένταση βγάζουν αυτά τα συναισθήματα Χριστίνα ; ένα κράμα συγκίνησης και χαμόγελου. Μια χαρμολύπη. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η επίδρασή τους επάνω μας.
      Χτύπησες ...φλέβα με το "ΤΖΕΝΗ-ΤΖΕΝΗ" από πολλές απόψεις.
      Σε ευχαριστώ καλή μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Χρυσά ζευγάρια στο Ελληνικό σινεμά (Μέρος 3ο)

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο