Ανάγκη για ...Ανάσες


Αγαπητές Φίλες και Φίλοι........
στην μόνιμη και διαρκή επικοινωνία μας και το κινηματογραφικό ταξίδι
θέλω να μοιραστώ μαζί μια κατάσταση:
Αυτή την εποχή νιώθω και είμαι έντονα πιεσμένος στο χρόνο με έντονα τα σημάδια της εκφραστικής κούρασης.
Στον όμορφο κόσμο του διαδικτύου, είμαι συνδεδεμένος και πορεύομαι παρακολουθώντας γύρω στα 125 Ιστολόγια φίλων, τα οποία γύρω στα 20-30 έχουν καθημερινή ροή δημιουργίας και ανάρτησης.
Η προσωπική μου δουλειά στο CINEFIL είναι περίπου αυστηρά μία ανάρτηση ανά 4 ημέρες. 
Για να "βγεί" αυτό χρειάζεται κάθε θέμα να προετοιμαστεί, να βρεθούν εμπνεύσεις, να εντοπισθούν οι πηγές, το φωτογραφικό υλικό, η βιβλιογραφία, οι μεταφράσεις. 
Με δεδομένη την εποχιακή μου κούραση και πνίξιμο χρόνου δεν θέλω να "παρεξηγηθώ" από καθυστέρηση στην ανάρτηση και παρουσίαση θεμάτων.
Όπως επίσης και το σημαντικότερο: τυχόν απουσία μου από τους δικούς σας χώρους φυσικά και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα παρά πραγματική έλλειψη χρόνου, πνίξιμο λόγω υποχρεώσεων και έντονης κούρασης.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ....ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.....
Πάμε και κανένα καλοκαιρινό Σινεμαδάκι αν βρούμε, όπως στη φωτογραφία, κάτι όμορφο...
Φιλιά.........

Σχόλια

  1. απολύτως κατανοητό. άλλωστε, σε κάθε σου ανάρτηση φαίνεται το πόσο πολύ δουλειά χρειάζεται να κάνεις για να την προετοιμάσεις. όλο αυτό κάποια στιγμή κουράζει, θέλεις και την ανάπαυλά σου. υπάρχουν και τόσα άλλα στη ζωή μας που πρέπει να τρέχουμε για να τα προλάβουμε. πάρε το χρόνο σου, εμείς εδώ θα είμαστε! είναι σπουδαία η δουλειά που κάνεις σε τούτο το blog και δεν την χάνουμε με τίποτα!

    να είσαι καλά Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου ευχαριστώ πολύ.......! λόγω ιδιαίτερου φόρτου και κούρασης απλά θα δω πως θα το χειριστώ. Με τιμούν εξαίρετα τα λόγια σου και η παρουσία σου και το ξέρεις. Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  2. Ααα, Γιάννη, δεν ξέρω, μπορεί να παραξηγηθώ!!! Αλλά, τελικά, θα σε συγχωρήσω!
    Εύχομαι να βρεις χρόνο για ξεκούραση γενικά τώρα το καλοκαίρι. Και, βλέπεις τι καλή που είμαι; Για το περιοδικό σου δεν λέω κουβέντα!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου ευχαριστώ κορίτσι μου....! εδώ θα είμαι μάτια μου. Απλά να μην με παρεξηγήσετε αν καθυστερήσω καμία ανάρτηση ή ...επίσκεψη καθώς οι υποχρεώσεις και η κούραση είναι μεγάλη. Εδώ θα τα λέμε στα γνωστά μας. Αλεξάνδρα μου έχω ήδη ξεκινήσει το ξεφύλλισμα του εξαίρετου περιοδικού σου, το οποίο και απολαμβάνω σε κάθε σελίδα έτσι ;; Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Αχ, εγώ πότε θα ξεφυλλίσω το καινούριο δικό σου;;;;

      Διαγραφή
    3. Αχ Αλεξάνδρα μου......! ευχαριστώ ρε κορίτσι μου για τη διάθεση... Και εγώ το θέλω αλλά.....είναι τόσο δύσκολο πραγματικά να στηθεί.....αυτό τον καιρό δεν έχω το χρόνο που πρέπει, η κούραση είναι εμφανής, ανάσες δεν παίρνουμε από πουθενά, ελάχιστα τα παράθυρα. Θα δω αν μπορέσω να κάνω κάτι μέσα στην άδεια του καλοκαιριού.
      Πάντως σε ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον και εννοείται.......είμαι δοσμένος στο δικό σου για θέμα όποτε με καλέσεις, τουλάχιστον εκεί ναι....! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν υπάρχει και λόγος να παρεξηγηθείς
    άσε που όλα ξεπληρώνονται με ένα ραντεβού όλων στο θερινό σινεμά...χαχαχα
    να εισαι παντα καλά φίλε μου και να μην αγχώνεσαι με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νικόλα μου.......δροσιά τα λόγια σου.....! δεν θα ...γλυτώσετε από εμένα....χαχαχαχαχαχαχα......καλή μας δύναμη φίλε.....πάντα καλές εμπνεύσεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις τελευταίου μήνα

Ηλίας Λογοθέτης: Στο δρόμο της αθανασίας

Αντρική λάμψη στο κλασικό Χόλιγουντ (Top stars actors in classic Hollywood) Μέρος 1ο

Όταν ο Μάρλον Μπράντο σόκαρε τα Όσκαρ